Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cine e pe primul loc...: UTA - FC Baia Mare 2-1

Etapă perfectă pentru UTA înaintea deplasării de foc de la Mediaş. Arădenii au învins Baia Mare, iar Mediaşul a pierdut la Târgovişte, reultate care aşează echipa arădeană în fotoliul de lider al seriei secunde din Liga a II-a.

Cine e pe primul loc...: UTA - FC Baia Mare 2-1
Comentează 0

Azi, pe Motorul elevii lui Roland Nagy au suferit pentru cele 3 puncte. Pentru că băimărenii nu au cedat prea uşor. Ocaziile importante ale primei reprize le-au aparţinut lui Chindriş, Curtuiuş respectiv Sârbu pentru 0-0 după 45 de minute.

Mitanul secund începe în forţă. Man respectiv Codoban irosind şanse imense. În minutul 51 tabela se modifică: Copil trage de la 25 de metri lateral dreapta, mingea s-a dus lângă bară pe colţul lung, 1-0. Din păcate acelaşi Copil primeşte al doilea galben şi este eliminat la 4 minute de la marcarea golului. Băimărenii răspund târziu, dar o fac eficient. În minutul 73 Pop a centrat de pe dreapta, iar Ignea a marcat cu capul din 5 metri 1-1. Arădenii nu resimt şocul, şi în inferioritate numerică, în minutul 82 Curtuiuş a primit o minge de la Tănase pe dreapta, acesta a pasat covrig la 6 metri pe colţul lung, Oltean alunecă dar nu ajunge, iar Man înţeapă balonul în plasă după o preluare cu pieptul, 2-1! Imediat Chindriş iroseşte golul 3. Oaspeţii par incapabili să revină şi finalul aduce 3 puncte imense pentru UTA, într-o etapă care a curs bine.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Copil, Chindriș, Tănase, Hlistei (Rus) – Man (Vlad), Curtuiuș (Roman).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite