Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cine crede că florile dispar odată cu apropierea toamnei, se înșală

Cine crede că florile dispar odată cu apropierea toamnei, se înșală
Comentează 0

 

Astăzi, pe iarba celei mai îngrijite arene sportive arădene, ” Banatul ” din Sînicolau Mic, au răsărit zeci de ” flori” , de toate culorile , de la ” răsadurile ” mici de 4,5,6 ani și până la cele de 14,15, 16 ani.

” Grădinarul” șef a fost astăzi Marian Grindei, una dintre persoanele cele mai dedicate rugby-ului arădean.

Cei prezenți , timp de aproape 2 ore , la stadionul ”Banatul”, au putut urmări concomitent pe terenuri împărțite pe gazon , meciuri de rugby disputate între echipe alcătuite din băieți și fete....da, ați citit bine, fete...fetițe cu vârsta de la 4 la 16 ani, flori” sosite din Piatra Neamț, Timișoara, Câmpia Turzii, Oradea și bineînțeles, Arad.

Firma de securitate Dey Interațional ,Primăria Arad, CSU Arad, Romlau, Pizza 5 Colțuri, au fost partenerii acestui turneu de mini -rugby, turneu care face parte din seria de evenimente din cadrul Zilelor Aradului 2021.

Terenurile trasate au fost de dimensiuni reduse, iar finalizarea acțiunilor s-a concretizat doar prin eseuri. Nu s-au contabilizat victoriile și înfrângerile, toată lumea a ieșit la final, câștigătoare, copiii bucurându-se de dulciuri, pizza, răcoritoare , diplome, medalii și cupe personalizate.

Arbitrii care au oficiat au fost, de fapt, antrenorii însoțitori ai echipelor.

Deci, există flori și la începuturile de toamnă.

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite