Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Christian Tour a lansat pachetele de călătorie destinate companiilor din Arad

Christian Tour a lansat pachetele de călătorie destinate companiilor din Arad
Comentează 0

Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, au organizat, marţi, 21.05.2024, la sediul CCIA Arad, evenimentul de lansare a serviciilor de călătorie destinate companiilor din Arad.

„În calitate de reprezentant autorizat al mediului de afaceri arădean, CCIA Arad se implică activ în crearea şi susţinerea unui mediu de afaceri dinamic, favorabil dezvoltării companiilor. Camera arădeană nu lucrează numai cu şi numai pentru membrii săi, ci se adresează întregii comunităţi de afaceri din judeţul Arad. Conform statutului Camerei, membrii CCIA Arad beneficiază, însă, de o serie de facilităţi, a punctat preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, domnul Gheorghe Seculici.

În cadrul evenimentul agenția Christian Tour a prezentat firmelor arădene, pachete personalizate pentru clienți corporate, de la rezervări de zbor și cazare la organizarea de evenimente corporatiste și team building-uri.

„Christian Tour oferă servicii complete pentru fiecare etapă a călătoriei, de la planificare şi rezervare, până la emiterea documentelor necesare pentru orice destinaţie, fie că este internă sau internaţională, pentru călătoriile de afaceri. Când vine vorba despre aceste călătorii de afaceri, companiile se pot confrunta cu provocări multiple, de la costuri ridicate şi politici complete de rezervare, până la lipsa unei raportări eficiente şi suport adecvat. Christian Tour vine tocmai cu aceste soluţii de care o companie poate avea nevoie [...] Agenţia Christian Tour asigură managementul călătoriilor de afaceri pentru companii în baza unui contract cadru de prestări de servicii încheiat între cele două entităţi. Companiile pot solicita în sediile Christian Tour acest tip de contract”, spune Loredana Stanciu – Domestic sale director la Christian Tour.

În cadrul evenimentului a avut loc şi o tombola, organizată de Christian Tour, constând într-o excursie în Antalya.

Din partea Christian Tour au participat: Loredana Stanciu – Domestic sale director, Ruxandra Matei – Corporate MICE manager, Iadranca Marin – Area sales manager Banat & Oltenia.

 

Galerie foto (32)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite