Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Chișineu Criș - Liberalii aduc la Primărie un om competent și serios - Flavius Chereji (ADVERTORIAL)

Chișineu Criș - Liberalii aduc la Primărie un om competent și serios - Flavius Chereji (ADVERTORIAL)
Comentează 0

-Iată, mai sunt câteva zile până la momentul adevărului, votul oamenilor arătând actualei administrații nevoia de schimbare, de o nouă echipă care să facă performanță.

- Da, este mometul în care reconstruim Crișul, vă dați seama cât avem de lucru pentru ca oamenii să simtă că trăiesc într-un oraș. Am câteva priorități dar dacă stau să mă gândesc bine, cam toate sunt foarte importante, orașul acesta a rămas încremenit în trecut, el are nevoie de prezent și viitor. Fie că vorbim despre sănătate, prin construirea unui nou spital orășenesc, ori educație, unde avem ca prioritate extinderea imediată a clădirii Liceului ,,Mihai Veliciu" și finalizarea școlii din Pădureni, toate aceste obiective sunt foarte importante, la fel ca și inițiativa pe care am avut-o în primăvară referitoare la tablete pentru copiii școlari fără posibilități.

- Ce să mai vorbim despre infrastructură domnule Flavius Chereji.

- Rețeaua de canalizare pluvială este iarăși o prioritate, la fel precum construirea centurii ocolitoare, în parteneriat cu Consiliul Județean, moment care va scoate pentru totdeauna traficul greu din oraș. De aceea este iarăși foarte important să mergem în echipă la aceste alegeri. ECHIPA PNL este cea care a început demersurile asupra acestui proiect. Împreună vom reuși tot ce ne-am propus. 

Oamenii din Criș sunt sigur că duminică vor vota Partidul Național Liberal, atât aici la Primărie, cât și la Consiliul Local, Consiliul Județean și Președintele de Consiliu județean. Eu abia aștept să mă apuc de treabă și toate proiectele noastre vor fi realizate în timpul cel mai scurt. Am echipa cea mai bună, avem oameni de nădejde, personalități, cu care schimbăm fața orașului nostru. Sunt tânăr, știu ce vreau, știu că pot!

Crișul mai are nevoie de construirea unei parcări etajate în zona centrală a orașului, parcări și locuri de joacă în zona blocurilor dar și mult așteptata pistă de biciclete către Socodor.

- Ați vorbit despre o pistă de atletism și ridicarea unui complex sportiv, sportul e la fel de important ca și celelalte domenii.

- Da, în incinta stadionului facem o pistă de atletism și construim un Complex sportiv. Și tot ca o prioritate este și modul în care ne petrecem timpul liber aici, în oraș. Vreau neapărat să amenajăm o faleză pietonală pe malul Crișului, o zonă de promenadă cu spații verzi generoase și multe locuri de joacă pentru copii. Și la Nădab vreau amenajarea unui parc de joacă. 

- E o idee excelentă! Vă cunosc și sunt sigur că toate aceste lucruri vor fi realizate. Oamenii fac într-adevăr o alegere foarte bună alegându-vă PRIMAR. Să nu uităm și cultura chiar dacă trăim în vremuri grele acum, cu pandemia Covid 19.

- Am deja câteva proiecte culturale de mare impact pentru comunitate: vreau să amenajăm o zonă pentru evenimente culturale, un amfiteatru în Piața Avram Iancu. Acestea vreau să le realizez prin accesarea de fonduri europene, din bugetul local dar și prin proiectele naționale de dezvoltare.

- Oamenii din Chișineu Criș fac alegerea corectă cu dumneavoastră. Vă doresc succes domnule Flavius Chereji.

A consemnat, Sorin Ghilea  

 Comandat de PNL ARAD, executat de Sc Lexus Publicitate Srl, cod mandatar 21200012

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite