Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Chinuit: Naţional Sebiş - Pandurii II Tg. Jiu 1-0

Chinuit: Naţional Sebiş - Pandurii II Tg. Jiu 1-0
Comentează 0

Sebişul a avut viaţă grea cu satelitul Pandurilor. Cu portarul Fişteag în zi de graţie bancarii au obţinut o victorie la limită, care menţine trupa lui Cojocaru pe primjul loc înn C4. Susan a deschis seria ratărilor, după care goalkeeperul gazdelor a intervenit la rădăcina barei după un şut perfid al oaspeţilor. Aceaşi Susan a reluat în bară în prelungirile primei reprize. La 10 minute de la reluare Iuga deschide scorul după centrarea lui Săulescu. Şi oaspeţii au o bară după o oră de joc, după care Săulescu îşi bate joc de o şansă imensă de 2-0. Final încins de meci cu Fişteag salutar la un şut din 2 metri ai gorjenilor! 

Victorie scurtă şi un antrenor al Sebişului nemulţumit de jocul elevilor săi: „Am avut parte de un meci foarte greu, echipele de acest gen ne incomodează foarte mult și nu reușim să avem atitudinea pe care ne-o dorim. Am jucat lent, am ratat nepermis din fața porții, e bine, totuși, că am dat un gol și nu am primit niciunul. Mă deranjează atitudinea asta delăsătoare când întâlnim echipe mai modeste”, a punctat Călin Cojocaru.

Național Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Basic, Siminic – Mihuța (Fuchs), Suciu (Avramescu) – Susan, Roman, Iuga – Săulescu (Clej). 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite