Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CFR Călători dă startul programului „Trenurile Soarelui" cu zeci de garnituri

CFR Călători dă startul programului estival „Trenurile Soarelui", începând din 14/15 iunie, cu zeci de garnituri ce vor lega toate regiunile ţării de staţiunile de pe litoralul românesc şi Delta Dunării.

CFR Călători dă startul programului „Trenurile Soarelui
Comentează 0

CFR Călători anunţă că oferă posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timişoara Nord, Reşiţa Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Braşov, Suceava, Iaşi, Galaţi, Buzău, fie prin asigurarea unei legături rapide din Bucureşti Nord cu trenurile care circulă la una sau două ore pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur. Astfel, timp de trei luni, sunt 30 de trenuri directe (15 dus/15 întors), din care 14 trenuri (7 dus/7 întors) au ca destinaţie/plecare Mangalia.

Toate trenurile InterRegio estivale au în compunere vagoane clasa climatizate, dotate cu prize electrice pentru încărcarea bateriei laptop-ului sau a telefonului mobil, toalete ecologice, uşi de acces şi intermediare semiautomate. Majoritatea vagoanelor sunt modernizate (reconstruite integral) în ultimii 14 ani. De asemenea, trenurile cu parcurs lung au în compunere vagoane cuşetă şi vagoane de dormit”, susţine compania.

În perioada programului estival de transport, pe secţia Constanţa – Mangalia, turiştii aflaţi pe litoralul românesc au posibilitatea de a călători între staţiunile de pe litoral cu trenurile Regio puse la dispoziţie de CFR Călători. De asemenea, trenurile de lung parcurs care vin din mari oraşe ale ţării (cu plecare din Arad, Oradea, Timişoara, Satu Mare, Târgu Mureş, Cluj Napoca, Sibiu, Reşita, Suceava, Iaşi, Craiova, Bucureşti etc) vor asigura legătura directă cu staţiunile de pe litoral, până la Mangalia.


Scrie un comentariu

trimite