Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ceva mai limpede

Ceva mai limpede
Comentează 0

 

A fost impresia generală după meciul UTA- FC Hermannstadt.

Jocul elevilor noului antrenor, Mircea Rednic a devenit cât de cât mai limpede. Nu zice nimeni că jucătorii UTA-ei au scăpat de metehnele dobândite în perioada celorlalți antrenori care s-au perindat pe la clubul arădean.

Au fost prezente , marți seara , de câteva ori și pasele înapoi ( zic eu, datorită fricii de a nu greși) , au fost prezente și ” bubuielile” fără adresă dintr-o jumătate de teren în cealaltă ( acțiuni care nu-i scapă niciodată analizelor preietenului meu Zeno Moldovan), dar...o oarecare limpezeală în jocul per ansamblu al utiștilor s-a simțit.

Poate acest lucru s-a datorat modului de abordare expus în antrenamente și în ședințele tehnice ale noului staff tehnic, poate personalitatea indiscutabiă a lui Mircea Redic, poate înlocuirile făcute atunci când trebuia...poate, poate, poate.

Rămâne de văzut. E încă devreme , dar e încă și un pic prea tâtziu pentru ca aceste concluzii să fie evidente.

Ceea ce a fost limpede marți a fost jocul exact al apărării , modul de a se concentra la maxim al lui Florin Iacob, încrederea justificată a antrenorului acordată lui Benzar și Postolachi, precum și aprecierea și justificarea matură privind epuizarea lui Rareș Pop.

Mircea Rednic este conștient că are nevoie de cel puțin un atacant cert , dar și cel puțin de doi mijlocași care să-l încadreze pe Anton. Presiunea pusă pe Puriu , evidentă , datorită clasamentului care frige, îl obligă pe acesta să ” facă foc cu lemne ude”.

Deocamdată , Mircea Rednic a găsit rețeta lipezirii apelor tulburi din jocul echipei.

Să fie -ntr-un ceas bun!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite