Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota un bărbat din România care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere croat fals.

Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism  cu permis de conducere fals
Comentează 0

 În data de 14.11.2018, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român L.M., în vârstă de 22 de ani, la volanul unui autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în Franţa.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Croaţia.

 Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări şi au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite