Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cetăţean bulgar depistat la volan cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota au depistat un tânăr din Bulgaria care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere croat fals.

Cetăţean bulgar depistat la volan cu permis de conducere fals
Comentează 0

În data de 12.11.2018, în jurul orei 19.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar D.M, în vârstă de 26 de ani, la volanul unui autoturism marca Mazda, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Croaţia.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Extinzând cercetările, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, din Germania, contra sumei de 200 de euro.        

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite