Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CET asigură confortul arădenilor chiar și la temperaturi foarte scăzute

Zilele acestea CET Arad asigură agent termic la o temperatură  de 83 de grade Celsius, astfel încât scăderea temperaturilor de afară să nu afecteze confortul termic din condominiile racordate sistemului de încălzire centralizat.

CET asigură confortul arădenilor chiar și la temperaturi foarte scăzute
Comentează 0

În cursul zilei de luni, 26 februarie, reprezentanţii Primăriei municipiului Arad au luat legătura şi cu toate uniăţile de învăţământ din municipiu pentru a se asigura că orele de curs se desfăşoară peste tot, în cele mai bune condiţii.

Singurele unităţi de învăţământ uşor afectate au fost Şcoala Generală “Mihai Eminescu” şi Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” unde temperaturile din interiorul sălilor de clasă au oscilat între 18 şi 20 grade Celsius. O analiză a situaţiei din teren a scos la iveală existenţa unor mici disfuncţionalităţi la punctele termice din zonă, probleme care se vor remedia în cel mai scurt timp posibil.

Celelalte unităţi de învăţământ din municipiu nu au raportat probleme din acest punct de vedere.

Având în vedere prognoza meteo valabilă pentru zilele următoare, modul în care va fi furnizat agentul termic către populaţiei va rămâne în atenţia reprezentanţilor municipalităţii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite