Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Celebra mașină cu numere anti-PSD, scoasă la vânzare. Ce preț cere proprietarul

Celebra mașină cu numere anti-PSD a fost scoasă la vânzare, pe site-ul autovit.ro. Proprietarul mașinii a confirmat, că este vorba despre AUDI-ul care a făcut valuri în România, și nu numai, prin numărul de înmatriculare M..EPSD.

Celebra mașină cu numere anti-PSD, scoasă la vânzare. Ce preț cere proprietarul
Comentează 0

Celebra mașină AUDI A5, cu care Răzvan Ștefănescu a făcut turul României, a fost scoasă la vânzare, pe site-ul autovit.ro. Prețul solicitat este de 25.500 euro.

"Da, este adevărat. Am decis să îmi vând mașina. Un prieten mi-a pus anunțul pe net", a explicat Răzvan Ștefănescu, proprietarul mașinii.

Întrebat de ce a decis să vândă mașina, șoferul a detaliat: "Inițial, voiam să îmi iau un Q7, dar nu am avut bani de Q7. Mi-au ajuns banii doar de A5".

Povestea, pe scurt

O mașină a făcut turul României în ultimele săptămâni, atrăgând atenția prin numărul de înmatriculare, M..EPSD.

O parte a presei a scris că proprietarului autoturismului Audi cu număr anti-PSD i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unei mașini ale cărei plăcuțe nu sunt valabile pe teritoriul României, dar proprietarul a negat informația. De asemenea, și Poliţia a negat, inițial, că a deschis dosar penal.

Ulterior, pe 30 iulie, s-a anunțat oficial că șoferului i s-a întocmit dosar penal, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar cei de la "Rutieră" i-au reţinut lui Răzvan Ștefănescu permisul şi celebrele plăcuţe de înmatriculare.

Pe 3 august, s-a anunțat că dosarul penal deschis pe numele lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numărul M…PSD, a fost clasat, iar bărbatul își va primi permisul de conducere.

Șoferul, Răzvan Ştefănescu, 45 de ani, avea două numere de înmatriculare: unul oficial şi unul preferenţial, realizat în Suedia, "M..EPSD".

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite