Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele mai bune cadouri sunt întotdeauna o surpriză !

Cele mai bune cadouri sunt întotdeauna o surpriză !
Comentează 0

Vin sărbătorile! Însă și numai gândul că se apropie Crăciunul face ca pe lângă bucuria specifică acestei perioade să se instaleze aproape involuntar panica. 

Normal, este vorba despre cea mai constructivă și frumoasă panică: aceea de a putea face cadourile potrivite fiecărui membru al familiei, prietenilor, colegilor, angajaților și, bineînțeles, partenerilor de afaceri.

Și cine spune că-i ușor? Mai ales dacă vrei ca darul oferit să aibă personalitate, să fie de calitate, să impresioneze și mai ales să bucure. 

Sorpressa, cel mai nou brand apărut pe piața din România vine în întâmpinarea tuturor cerințelor dumneavoastră și vă oferă acele cadouri cu care să străluciți chiar și în fața celor mai pretențioase persoane. 

Partenerii voștri merită tot ce este mai bun! Tocmai de aceea, accesând www.sorpressa.ro, vă asigurăm că nu o să dați greș, indiferent de coșul cu bunătăți ales. 

Fie că vorbim de unul dintre coșurile White Christmas, Dark Wishes, Rouge Passion, Jack's Story, Purple Rain, Luxury Office sau, de ce nu, unul personalizat cu oricare dintre produsele noastre (Lichior Almande Bailey’s Limited Edition, Vin spumant extra dry Casa Coller, Bomboane Mozart, Figurină de lemn Nutcracker Spărgătorul de nuci, Panettone cu stafide și coji de portocale, Praline din ciocolată cu lapte cu cremă alcoolizată de fistic Solidarnosc, Biscuiți asortați cu ciocolată Lambertz, Cafea măcinată Zanzibar Hardy, Fursecuri cu ciocolată și ciocolată amăruie Tivoli, Ceai Tea House Festival Collection Basilur și multe, multe altele), cu siguranță veți impresiona și veți face din cadoul oferit o adevărată carte de vizită.

Cum perioada pe care cu toții o traversăm este una deloc ușoară și nu putem colinda magazinele atât de mult pe cât ne-am dori, soluția perfectă în a alege și oferi cadourile care vor face diferența, vor bucura și totodată vor impresiona este doar la un click distanță, accesând  www.sorpressa.ro.

Este cea mai frumoasă perioadă din an! Nu o lăsa să treacă fără bucuria de a oferi partenerilor tăi de afaceri cadourile pe care le merită!

Tel: +40 771 574 203
Web:  www.sorpressa.ro

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite