Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cel mai bun ghid pentru o drumeţie prin Barcelona

A porni într-o drumeţie pe străzile şi aleile oraşelor încărcate de istorie şi presărate cu vestigii arhitecturale impresionante, se poate dovedi a fi una dintre cele mai plăcute modalităţi prin care să vă petreceţi zilele de concediu. Dacă vă plac drumeţiile, dacă sunteţi fascinaţi de izul şi unicitatea locurilor pe care le vizitaţi, atunci pregătiţi-vă rucsacul şi porniţi la pas pentru a pătrunde cât mai adânc în specificul oraşelor şi satelor care v-au captat atenţia pe harta turistică a lumii. Doar aşa puteţi fi convinşi că veţi înţelege cultura şi tradiţiile locurilor, că veţi fi surprinşi de autenticitatea fiecărei zone şi că veţi pătrunde în tainele ascunse ale diferitelor ţări.

Cel mai bun ghid pentru o drumeţie prin Barcelona
Comentează 2

Barcelona-Oraşul de graniţă plin de istorie şi atracţii turistice

Situat în nord-estul Spaniei, pe coasta Mediteranei, la graniţa cu Franţa, Barcelona este al doilea cel mai mare oraş al ţării, după Madrid. O împletire fascinantă între ruine vechi şi zone portuare, un amestec echilibrat între vechi şi nou, care ne vorbeşte despre influenţele romane, oraşul îmbie la plimbări lungi, în care vizitatorul poate răsfoi file de istorie, iz de preparate culinare unice şi se poate răsfăţa cu peisaje impresionante. Ţinând cont de frumuseţea oraşului şi a împrejurimilor, un concediu în care să porniţi în drumeţii pline de culoare, soare şi parfum de vechi împletit cu nou, se va dovedi planul perfect.

Începeţi prin a vă rezerva cele mai bune bilete avion Barcelona, agenţia de turism punându-vă la dispoziţie un motor de căutare rapid şi foarte eficient, care va genera pentru dumneavoastră toate zborurile oferite de companiile aeriene. A apela la eSky.ro se va dovedi a fi cea mai comodă şi profitabilă opţiune, tocmai pentru că vă va scuti de timpul pierdut şi pentru că vă va da posibilitatea de a găsi întotdeauna rutele de zbor şi biletele de avion potrivite nevoilor şi posibilităţilor dumneavoastră. Porniţi către Barcelona procurând biletul de avion cel mai avantajos, întocmindu-vă asigurările de călătorie necesare, alegându-vă şi rezervându-vă cazarea şi primid toate informaţiile necesare legate de destinaţia dumneavoastră.

Agenţia de turism va da dovadă de transparenţă, stând permanent la dispoziţia dumneavoastră cu acces rapid către toate detaliile cuprinse în asigurare şi cu informaţii legate de unităţile medicale aflate în apropiere. Apelând la profesioniştii în turism, toate opţiunile de călătoarie vor veni în întâmpinarea dumneavoastră, asigurându-vă o călătorie, plăcută, confortabilă şi sigură, protejată în faţa evenimentelor neaşteptate, accesibilă financiar şi flexibilă.

La pas prin Barcelona

Odată cazaţi în locaţia aleasă prin intermediul agenţiei de turism şi reîmprospătându-vă energia cu delicii culinare specifice, puteţi porni în drumeţia pe care v-aţi planificat-o. Itinerariul dumneavoastră vă poate purta către ruinele cetăţii medievale romane, spre portul vechi şi Muzeul Maritim, locul unde cândva se construiau navele care cutreierau Mediterana. Aici vă veţi putea delecta vizitând cel mai mare Acvariu din zona Mediteranei,  în apropiere aflându-se şi statuia lui Cristofor Columb.

Trecând de zona istorică a oraşului, situată pe un platou plat, puteţi porni în labirintul oraşului modern, o serie de bulevarde aglomerate şi vesele, însumate sub denumirea de La Rambla. Până noaptea târziu, veţi putea lua pulsul unei lumi fascinante, printre vânzători de flori, artişti stradali, cafenele, restaurante şi cluburi. Bucuraţi-vă privirea cu lucrările arhitecturale ale lui Antoni Gaudi, creatorul Palatului şi Parcului Guell, precum şi al bisericii Sagrada Familia. Veţi putea completa itinerariul drumeţiei, vizitând Muzeul Joan Miro, Muzeul Naţional de Artă al Cataloniei, precum şi Muzeul Picasso sau Muzeul de Artă Contemporană.

Pentru o imagine de ansamblu a întregului oraş, veţi alege să urcaţi cele două dealuri, dealul Montjuic, unde se află şi o veche fortăreaţă, precum şi dealul Tibidabo, pe al cărui vârf se află un parc de distraţii. Astfel, fie că alegeţi să vă delectaţi cu efectele vizuale şi muzica fântânii Montjuic, preferaţi să vizitaţi Muzeul Ciocolatei sau  Stadionul şi Muzeul Olimpic, dacă alegeţi o plimbare prin Parcul Citadelei, vreţi doar să vă bucuraţi de bogăţia celebrei Pieţe La Bouquria sau să studiaţi vietăţile marine puse la dispoziţie la Aquarium, Barcelona este destinaţia ideală pentru plimbări lungi şi drumeţii impresionante. Din acest punct vă puteţi continua călătoria, rezervându-vă bilete avion Roma sau alegând oricare altă destinaţie care vă va fi pusă la dispoziţie în oferta  agenţiei de turism.


Scrie un comentariu

trimite