Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai sexy profesoară! Concediată că e prea frumoasă! Foto in articol

Gemma Laird, o profesoară de la o școală primară din Marea Britanie, și-a pierdut slujba după ce părinții copiilor pe care îi avea la clasă s-au plâns de faptul că aceasta are poze sexy, în lenjerie intimă, pe o rețea de socializare.

Cea mai sexy profesoară! Concediată că e prea frumoasă! Foto in articol
Comentează 0

Tânăra de 21 de ani s-a declarat șocată de gestul directoarei care a concediat-o cu atât mai mult, cu cât în momentul în care au angajat-o știau că ea lucrează și ca model de lenjerie intimă.

Gemma nu s-a gândit în nici o clipă că fotografiile vor reprezenta o problemă în cariera ei, fiind realizate într-un studio profesional și având o carieră de model.

„Mă descurcam foarte bine cu jobul și primeam păreri pozitive. Au spus că mă descurc foarte bine cu copiii. După o săptămână, am fost chemată la birou la Laura Liddel, directoarea. Mi-a spus că un părinte s-a uitat pe pagina mea de Facebook și a descoperit că lucram ca model. M-au reportat pentru asta.

Mi s-a spus că nu vor să strice reputația școlii și că oamenii își vor pierde respectul pentru școală dacă aflau că sunt model”, a declarat Gemma. Aceasta a mărturisit că directoarea a făcut-o să se simtă ca o prostituată.

„ A zis că nu vrea ca elevii ei din clasa a șasea să creadă că este acceptabil să fie model. M-a făcut să mă simt mizerabil și ca și cum aș fi o prostituată. Este ridicol”, a mai povestit tânăra.

„Ne așteptăm de la membrii stafului și de la cei plasați în ucenicie să adere la anumite standarde de comportament, inclusiv privind folosirea rețelelor sociale, și să fie un exemplu bun pentru elevi”, a spus ea. „Ni s-a adus la cunoștință că imagini nepotrivite și cu care nu se potrivesc cu standardele noastre au fost publicate pe rețelele sociale de o ucenică nouă.

Din nefericire, am considerat că nu avem altă opțiune decât să punem sfârșit colaborarea pentru a oferi persoanei șansa de a căuta o altă colaborare în altă parte”, a concluzionat Laura Liddell.

Sursa libertatea.ro


 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite