Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai mare primă dată vreodată unui angajat la stat. 700.000 euro bonus, pentru un director

Cea mai mare primă dată vreodată unui angajat la stat. 700.000 euro bonus, pentru un director
Comentează 1

Cea mai mare primă dată vreodată unui angajat al unei instituţii de stat a fost în valoare de 700.0000 euro şi s-a înregistrat la Transgaz SA. Potrivit România TV, beneficiarul este Petru Văduva, primul administrator privat al societăţii naţionale de transport a gazelor naturale, cu sediul în Mediaş. Prima a fost răsplata pentru rezultatele obţinute de companie în 2014.

Petru Văduva are un salariu anual care se apropie de 50.000 euro, iar pentru rezultatele din 2014 a primit şi o primă de 3,1 milioane lei (700.000 euro). Adunarea Generală a Acţionarilor a fost cea care a hotărât că pe baza performanţelor pe care le-a avut compania Transgaz, Petru Văduva merită această premiere.

Practic, pe lângă salariu acesta mai poate primi trei tipuri de bonusuri: pentru creşterea profitului, pentru reducerea cheltuielilor şi pentru creşterea nivelului de investiţii realizate. Pentru 2014, Văduva a atins primele dintre cele trei promisiuni, respectiv a crescut profitul şi a redus cheltuielile pentru Transgaz.

Sursa: rtv.net 


Scrie un comentariu

trimite
Inchide