Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea de-a patra zi de proteste a început mai „light” / UPDATE: Nu au mai mers în cartiere, s-au întors în fața Primăriei

Cea de-a patra zi de proteste a început mai „light” / UPDATE: Nu au mai mers în cartiere, s-au întors în fața Primăriei
Comentează 2

Update 3 Nu au mai mers în cartiere, s-au întors în fața Primăriei

Cei aproximativ 400 de protestatari, conform datelor furnizate de către agenții polițiști, s-au întors în fața Primăriei Municipiului Arad unde continuă să scandeze. Mașinile au blocat centrul Aradului. Se pare că oamenii vor rămâne să protesteze la kilometrul zero. 


Update 2 Mulțimea s-a oprit pentru a se ruga în fața Catedralei

Protestatarii s-au oprit în fața Catedralei pentru a se ruga. Aceștia s-au rugat în grup, conduși de un domn cu o boxă. Aproximativ 400 de oameni sunt în aceste momente în marșul protestatarilor. 


Update 1 Protestatarii au pornit în marș

Un număr de aproximativ 200 de protestatari au pornit în marș. Din informațiile noastre, aceștia se îndreaptă în această noapte către cartierul Alfa, dar au pornit momentan către Podgoria. 


Cea de-a patra zi de proteste în orașul Arad a început mai „light”, aproximativ 70 de persoane fiind în acest moment în fața Primăriei Municipiului Arad. Cu toate acestea, lumea continuă să vină către centrul protestului, dar se preconizează că va fi mai puțină lume decât zilele anterioare. Protestatarii țipă împotriva restricțiilor și a lui Raed Arafat. Majoritatea lumii prezente la protest nu poartă mască. La protest sunt și forțele de ordine ca în fiecare noapte. Rămâne de văzut cum va evolua protestul. 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite