Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce vor bărbații de la femei, pe lângă frumusețe

Ce vor barbatii de la femei, pe langa aspect fizic atragator? 10 calitati pe care si le doresc. Printre ele, sa ai instinct matern si sa stii sa gatesti!

Ce vor bărbații de la femei, pe lângă frumusețe
Comentează 3

Uneori, ce vor barbatii de la femei nu are de-a face cu felul in care arata. Tu iti imaginezi ca se uita la tine si ca te filtreaza prin standardele pe care ti le vand revistele, dar realitatea nu e deloc asa. De fapt, chiar daca felul in care arati este primul lucru pe care il observa, cand vine vorba de o relatie pe termen lung si de angajament, aspectul fizic nu mai e pe primul loc, potrivit Allwomenstalk.com.

Ce vor barbatii de la femei – 1. Sa fii o buna ascultatoare

Multi barbati apreciaza femeile care stiu sa asculte. Fara sa ii critice, fara sa faca afirmatii de genul “daca as fi in locul tau…”. Doar sa stai langa el si sa il asculti. Sa ii arati ca iti pasa. Asta presupune sa ai rabdare si sa intelegi ca majoritatea barbatilor are nevoie sa se gandeasca bine inainte de a vorbi despre diferite probleme. Invata sa ii spui ca vei fi alaturi de el, oricand va fi dispus sa iti impartaseasca lucrurile care il framanta.

Ce vor barbatii de la femei – 2. Sa fii spontana

Lasa-te purtata de vant! Fii spontana! Este una dintre calitatile pe care un barbat le apreciaza cel mai mult la o femeie. Chiar daca el nu e atat de spontan, adora sa te auda cantand prin casa si sa te vada dansand. Daca stie ca reactia va fi una pozitiva, se va bucura sa te surprinda cu un cadou sau sa iti faca invitatii de ultim moment.

Ce vor barbatii de la femei – 3. Sa gatesti bine

Nu degeaba se spune ca dragostea trece prin stomac. Candva, sa stii sa gatesti era o cerinta obligatorie inainte de casatorie. Acum nu mai e obligatoriu, dar – in mod sigur – in materie de “ce vor barbatii”, o cina buna este la loc de cinste. Partenerului tau ii va placea sa ii gatesti. Daca nu stii, va aprecia ca vei vrea sa inveti tot felul de retete de dragul lui. Poate ca ti se pare un cliseu, dar e adevarat!

Ce vor barbatii de la femei – 4. Sa fii naturala

Femeile false, care par ca scoase din cutie, intorc o multime de capete pe strada. Dar, cand un barbat vrea o relatie serioasa, va prefera intotdeauna o femeie naturala, amuzanta si prietenoasa. O femeie care zambeste natural si care nu face o criza nervoasa pentru ca i se intinde rimelul.

Ce vor barbatii de la femei – 5. Sa fii afectuoasa

Orice barbat are nevoie sa stie ca iti pasa de el. Atentie insa! Nu trebuie sa-i spui tot timpul ca il iubesti. Gaseste si alte moduri pentru a-i arata dragostea. Alinta-l cand e bolnav, fa-i surprize din cand in cand, asculta-i problemele.

Ce vor barbatii de la femei – 6. Sa fii amuzanta

Te mai intrebi ce vor barbatii? Simtul umorului, desigur! Pentru ei e foarte important. Nu e clar de ce. Poate pentru ca vor sa faca o multime de glume. Sau poate pentru ca vor sa se asigure ca vei putea lua partea buna din ceea ce urmeaza sa se intample in relatia voastra (pentru ca vor fi si parti mai putin grozave). Oricum ar fi, e amuzant sa ai simtul umorului!

Ce vor barbatii de la femei – 7. Sa te ingrijesti

Nu are legatura cu a fi frumoasa, dar iti vine sa crezi ca barbatilor le place sa cheltuiesti bani pe tot felul de creme si sa-ti faci tot felul de tratamente cosmetice? Daca ai grija de tine, inseamna ca vei avea grija si de el. Oricum, el e cel care beneficiaza cel mai mult – in afara de tine – de pe urma tratamentelor de frumusete si a hainelor sexy.

Ce vor barbatii de la femei – 8. Sa fii puternica

Una dintre calitatile speciale pe care le are o femeie este ravnita de cei mai multi barbati. Puterea! Uneori poti sa-l lasi sa te “salveze” din unele situatii. Dar trebuie sa stie ca esti puternica, te descurci in orice situatie si ca se poate baza pe tine.

Ce vor barbatii de la femei – 9. Sa nu-ti fie frica sa te murdaresti

Un bonus de care orice barbat se va bucura este urmatorul: nu iti este frica si nu te deranjeaza sa te murdaresti, cand e cazul. Nu vrea sa o iei razna cand vezi o insecta sau sa plangi daca ti se rupe o unghie.

Ce vor barbatii de la femei – 10. Sa ai instinct matern

Nu in cele din urma, instinctul matern este ceea ce vor barbatii de la o femeie. Vrea sa ai grija de el si, in schimb, va avea grija de tine. Atunci cand intra intr-o relatie, orice barbat vrea sa fie sigur ca partenera poate fi o mama buna pentru copiii lui.

Ce e interesant in toate aceste lucruri? Ca barbatii vor de la o femeie cam aceleasi lucruri pe care femeile si le doresc de la un barbat.

Sursa andreearaicu.ro


Scrie un comentariu

trimite