Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce soluție propun polițiștii locali pentru fluidizarea traficului pe strada Lucian Blaga

Pentru fluidizarea traficului din zona Teatrului Arad la primele ore, Direcția Generală Poliția Locală anunță că va elibera zilnic, între orele 07.00 și 08.30, ambele benzi de deplasare de pe strada Lucian Blaga, de la intersecția cu Bulevardul Revoluției până în proximitatea Centrului Militar Județean.

Ce soluție propun polițiștii locali pentru fluidizarea traficului pe strada Lucian Blaga
Comentează 1

„Măsura survine în urma constatării influenței negative pe care oprirea temporară a automobilelor în zona corpului de clădire aparținând Colegiului Național Preparandia Dimitrie Țichindeal o are asupra deplasării vehiculelor pe ambele sensuri ale bulevardului.

Poliția locală va propune comisiei de sistematizare ca, în intervalul orar susmenționat, să fie permisă doar oprirea, nu și staționarea pe respectivul tronson al străzii Lucian Blaga. Pentru aceeași zonă și același moment al zilei se va propune și utilizarea exclusivă a  benzii din stânga, în intervalul orar amintit, pentru oprirea automobilelor care transportă copii la școală.

În prezent, DGPL analizează opțiuni similare și pentru alte zone din municipiul Arad, unde aglomerația din trafic ori pericolele la care sunt expuși elevii care traversează grăbiți pot genera disconfort ori cresc riscul de accidente”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite