Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce se întâmplă dacă dai cu apă minerală pe față! Efectele se văd instant!

Apa minerală nu este doar o alegere când vrei să îți potolești pofta de o băutură acidulată, ci este o alegere bună și pentru ten. Vezi de ce este bine să îți speli fața cu apă minerală.

Ce se întâmplă dacă dai cu apă minerală pe față! Efectele se văd instant!
Comentează 0

Bulele din apa minerală întăresc pielea și înlătură celulele moarte, după cum spun specialiștii. Porii sunt curățați mai bine, deoarece acidul din apă conține cantități mai mari de oxigen.

Aplicat prea des, acest tratament provoacă iritații, așa că este indicat să folosești apa minerală o data sau de două ori pe săptămână. Alte moduri în care poți folosi apa minerală.

Să te speli cu apă minerală poate fi destul de costisitor, așa că îți propunem o metodă mai ieftină de a beneficia de efectele sale. Înmoaie o dischetă demachiantă în apă minerală și șterge-ți fața cu el. Când aplici o mască pe față, poți amplifica proprietățile sale clătindu-te cu apă minerală. După ce te cureți, nu uita să îți hidratezi pielea cât este, încă, umedă.

Unii specialiști în beauty recomandă să aplici produsele de make-up pe pielea umedă. În loc să o umezești cu apă de la robinet, folosește apă minerală.

Apa minerală este benefică și pentru păr. Dacă ți se pare că podoaba capital este fără strălucire, poți aplica apa minerală pe firul de păr înainte să te usuci.

Reguli de care să ții cont când îți speli fața cu apă minerală
Când te speli pe față cu apă minerală, ține ochii închiși, pentru că altfel îi vei irita. În momentul în care apa ajunge pe piele, vei simți o senzație de căldură, dar nu îți face griji. Este o senzație care apare în momentul în care acidul îți înlătură celulele moarte și punctele negre. După ce te vei spăla cu apă minerală, pielea ta va fi roz. Își va reveni în scurt timp, nu intra în panică.

sursa: unica.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite