Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce să vrei altceva la baraj? "Fiind vorba despre Poli, nu vom avea probleme cu motivația jucătorilor noștri"

Ce să vrei altceva la baraj?
Comentează 1

Până la urmă ce şi-au dorit suporterii UTA-ei s-a şi transformat în realitate. După thrillerul din ultima etapă a play-outului Ligii I, Concordia Chiajna s-a salvat, Pandurii au retrogradat cu gol primit în minutul 94, iar la barajul cu arădenii vine Politehnica Timişoara, lui Ionuţ Popa. 

„Au lotul cel mai bun dintre cele trei echipe cu care puteam juca. Nu au ajuns întâmplător până în finala Cupei Ligii și în semifinalele Cupei României, recuperând – totodată – și cele 14 puncte cu care au fost penalizați. Au destui fotbaliști care pot face diferența și mă refer în special la Popovici, Bărbuț și Mailat. Sunt fotbaliști cu o viteză excelentă, cărora, dacă le oferi spații, pot fi letali. Va trebui să-i blocăm, iar asta e valabil și pentru restul punctelor lor forte, dar, în același timp, trebuie să ne facem și noi jocul. Fiind vorba despre Poli, nu vom avea probleme cu motivația jucătorilor noștri. Sunt sigur că vor da totul din ei. În plus de asta, ne întoarcem pe Dan Păltinișanu, acolo unde am jucat bine și am câștigat clar acum câteva săptămâni și unde ne pot însoți suporterii în număr mare”, a spus pentru sportarad.ro, „secundul” Cristian Todea.

„Am antrenat-o în mai multe rânduri pe UTA, dar ultima dată am plecat foarte supărat de acolo. Eu am vrut să promovez, mulți nu au vrut și au dat vina pe antrenor. Acum, îmi doresc să promoveze UTA, dar să se salveze și Poli", a spus după remiza de la Mediaş, Ionuţ Popa.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite