Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce să faci în prima ligă? UTA - CS Baloteşti 1-2

Ce să faci în prima ligă? UTA - CS Baloteşti 1-2
Comentează 0

Am bătut Timişoara! Fantastic! Excepţional! Minunat!...Serios? Pe cine? O echipă limitată, care deşi a vrut nu a putut. Şi totuşi ne-am împăunat la maxim. Până azi. Când, la Şiria, a apărut o echipă mai solidă, care a ştiut ce a vrut, şi a trimis Aradul în...infern. După un joc ca cel de azi te întrebi ce să faci în prima ligă? Aaaa, dacă faci rost de fonduri să aduci oarece jucători, să mai schimbi pe ici pe colo la nivel de conducere, poate-poate. Dar până acolo e un baraj. Şi noi am mai fost la baraj. Avem experienţe neplăcute. Da, azi poate fi un accident, dar cam multe într-un sezon incert, plin de dezechilibre, de inconstanţă, şi de un posibil loc 3 parcă prea puţin pentru acei suporteri care trăiesc cu inima alături de alb şi roşu.

La Şiria Baloteştiul a deschis scorul în minutul 43, atunci când Chindriş l-a faultat în careu pe Claudiu Herea, tot el transformând penalty-ul. Până la pauză, Ion a ratat alte două şanse mari de a desprinde echipa oaspete pe tabelă. Herea a făcut dubla în minutul 58, după ce a trecut de Gligor şi a şutat din 6 metri, pe lângă Miron, 0-2! În minutul 69 trebuia să fie 3-0 pentru Baloteşti, dar golul lui Herea a fost anulat pentru un ofsaid ce pare inexistent. Arădenii s-au trezit în ultimele zece minute, iar după bara lui Stahl a venit penalty-ul scos de Curtuiuş, faultat în careu. Petre (proaspăt convocat la Naţionala de tineret) a transformat în minutul 82 şi se făcea 1-2. Munteanu şi Stahl puteau aduce egalarea într-un final trist, în care promovarea directă s-a cam dus. Şi exact ca în tenis: pe greşeli neforţate.

Şi te întrebi, mai mult sau mai puţin retoric, după ce s-a întâmplat azi: Bătrână Doamnă, ce să faci în prima ligă?

UTA: Miron – Adili, Manea (59 Curtuiuş), Gligor, Burlă – Copil, Chindriș, Jorza (51 Muntean), Vîlceanu (46 Stahl) – Petre, Piccioni.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite