Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce nu s-a văzut la TV. Trei lucruri ciudate la alegerile PSD Arad

Ce nu s-a văzut la TV. Trei lucruri ciudate la alegerile PSD Arad
Comentează 3

Social-democraţii arădeni şi-au ales sâmbătă conducerile de la nivelul filialei judeţene şi al organizaţiei municipale.

Dincolo de alegerile propriu-zise, trei au fost anomaliile pe care oricine prezent la „Sindicate” le-a putut observa. Era şi greu să nu le observe având în vedere că tronau din spatele prezidiului.

Un banner imens pe care scria Partidul Social Democrat, iar mai jos apăreau trei simboluri ale Aradului, cu care PSD-ul nu prea are treabă. Practic au fost trei anomalii într-una singură (pe banner).

Ei bine, pe acesta erau poziţionate de la dreapta la stânga bannerului (sau de la stânga la dreapta privitorului din sală) trei simboluri: Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Primăria Municipiului Arad şi Catedrala Ortodoxă Arad.

Acum vă veţi întreba care sunt anomaliile din acest afiş.

În primul rând nu înţelegem ce treabă au Căprar şi Măduţa cu teatrul, exceptând concursurile de miss care se organizează aici şi pe care le frecventează.

Primăria este un obiectiv mult prea îndepărtat pentru PSD-iştii arădeni, iar de deţinut funcţia de primar s-a întâmplat cu mai bine de zece ani în urmă.

Catedrala Ortodoxă Arad este mai la locul ei în acest banner, având în vedere înclinaţiile preşedintelui Dorel Căprar. Nu reprezintă un secret faptul că acesta a „pozat” în Iisus pentru alt banner, la alegerile locale din urmă cu câţiva ani.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide