Vremea Romania, Arad 10°C

Stiri Arad

Ce minune ar fi făcut Sfânta Parascheva. O femeie susţine că a primit casă imediat ce s-a rugat la moaştele ei!

O femeie în vârstă de 74 de ani din Vaslui, Elena Agapie, a povestit că nu avea casă şi că, imediat ce s-a rugat la moaştele Sfintei Parascheva, a dobândit o locuinţă.

Ce minune ar fi făcut Sfânta Parascheva. O femeie susţine că a primit casă imediat ce s-a rugat la moaştele ei!
Comentează 0

Elena Agapie a povestit la TV că locuia cu familia ei în gazdă şi, imediat ce s-a rugat la moaştele Sfintei Parascheva, proprietara casei i-a propus să îi vândă imobilul pe o sumă modică.

„Copiii ei au fost de acord să-şi dea iscălitura pentru a le cumpăra casa bătrânească pe o sumă destul de mică”, a declarat Elena Agape.

Femeia a promis, după această minune pe care susţine că Sfânta Parascheva a făcut-o, că va veni în fiecare an să se roage la moaştele Sfintei. Aşa a făcut şi în acest an. Elena Agape a mărturisit că prima oară când a mers la Iaşi, la moaştele Sfintei, a făcut-o din întâmplare, însă după acea întâmplare acum credința îi este incredibil de puternică.

Devenită deja o sărbătoare de mare amploare pentru creștinii din România, și anul acesta eci de mii de oameni au mers să se roage la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, acolo unde au fost depuse moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, ocrotitoarea Moldovei şi a familiei. Printre pelerini s-au aflat şi vedete, precum cunoscutul impresar Radu Groza.

Sursa: cancan.ro

Scrie un comentariu

trimite