Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce mesaj transmite Alexandru Meszar înainte de meciul decisiv pe care UTA îl joacă, duminică, cu FC Argeș

Cu o etapă înainte de sfârșitul play-off-ul Ligii a II-a, întreaga atenție a taberei utiste e îndreptată spre meciul de la FC Argeș. Fără a fi avut parcursul dorit în această fază a campionatului ligii secunde, UTA rămâne încrezătoare că poate îndeplini visul promovării, scrie uta-arad.ro.

Ce mesaj transmite Alexandru Meszar înainte de meciul decisiv pe care UTA îl joacă, duminică, cu FC Argeș
Comentează 0

„Ne-am dorit foarte mult să sărbătorim promovarea după meciul cu Rapid, ne-am și pregătit pentru aceasta. Nu a fost să fie, dar nu facem o tragedie din această situație. UTA este în continuare pe primul loc, cu cele mai mari șanse de promovare directă. Are nevoie doar de un singur punct pentru a câștiga campionatul.  Avem în continuare mare încredere în valoarea, ambiția și profesionalismul jucătorilor și staff-ului tehnic. Ei ne-au dus până aici. Deci, pot. Duminică sunt obligați să o demonstreze pentru ei, pentru noi și, în primul rând, pentru Arad”, a fost mesajul transmis, astăzi, de Alexandru Meszar.

Deși UTA se află la un singur punct de promovarea în Liga I, meciul disputat în deplasare, duminică de la ora 18.30, cu FC Argeș se anunță a fi unul foarte dificil, în condițiile în care și echipa adversă joacă cu promovarea pe masă.

Foto: uta-arad.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite