Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce investiții se pregătesc anul acesta la Șilindia

Primarul Rovin Mariș a discutat zilele acestea cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, despre planurile și proiectele pe anul 2022 pentru comuna Șilindia. Totodată, cei doi aleși au vorbit și despre investițiile derulate anul trecut la Șilindia, iar aici vorbim despre reabilitarea pieței din localitate, de reabilitarea clădirii în care funcționează biblioteca, dar și a unei părți dintr-o clădire a școlii. De asmenea, tot în 2021 a fost început și un proiect de reabilitare de străzi, însă vremea neprielnică a oprit lucrările, urmând ca, în acest an, odată cu vremea bună, să înceapă turnarea asfaltului.

Ce investiții se pregătesc anul acesta la Șilindia
Comentează 0

„În fiecare an ne propunem ca, pe lângă marile noastre proiecte, să ajutăm și să punem umărul la proiectele tuturor primăriilor din județul nostru. Am făcut întotdeauna acest lucru și vom continua să o facem, indiferent despre ce localități este vorba. Evident, este și cazul comunei Șilindia, unde mă bucur să pot spune că și noi, Consiliul Județean, cofinanțăm parte din aceste proiecte”, a explicat Iustin Cionca, președintele CJ Arad.

În ceea ce privește anul 2022, pe lângă continuarea lucrărilor începute anul trecut, se pregătește asfaltarea altor străzi din comună, dar și alte proiecte importante pentru locuitori.

„Ne-am fi dorit să reușim să asfaltăm încă de anul trecut, însă, din păcate, vremea și temperaturile scăzute nu ne-au permis acest lucru. Totuși, vom continua imediat ce vremea se va schimba și temperaturile vor crește. De asemenea, anul acesta avem în vedere asfaltarea altor străzi din Șilindia și, pe lângă asta, vom reabilita căminul cultural și vom construi o capelă mortuară. Aș vrea, pe această cale, să mulțumesc și Consiliului Județean și domnului președinte pentru sprijinul pe care ni-l acordă în aceste proiecte. De altfel, construcția capelei mortuare era în plan încă de anul trecut, însă proiectul a fost gata prea târziu, astfel că în perioada următoare lucrarea va fi scoasă la licitație”, spune Rovin Mariș, primarul comunei Șilindia.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite