Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce este acuzată că a furat președinta unei organizații USR din Timiș care a sărit ulterior la bătaie

Președinta USR Găvojdia (județul Timiș), Ramona Dzitac (foto: a doua  din dreapta), este acuzată că a furat mai multe bunuri de la o petrecere privată, iar când s-a dus să le înapoieze, a sărit la bătaie, atacând una dintre tinerele păgubite, scrie flux24.ro.

Ce este acuzată că a furat președinta unei organizații USR din Timiș care a sărit ulterior la bătaie
Comentează 1

Fapta useristei a ajuns să fie cunoscută de opinia publică după ce două tinere au povestit cele întâmplate pe Facebook, scrie Ziua de Vest. Inițial, cele două păgubite au observat obiectele furate, un dres și o pereche de șlapi, în fotografiile postate de Ramona Dzitac pe profilul său. După ce au întrebat-o pe aceasta despre obiecte, reacția nu s-a lăsat așteptată: cele două au primit „unfriend” pentru a nu mai putea vedea fotografiile. În ultimă instanță, cele două au prezentat, tot pe Facebook, fapta președintei USR Găvojdia, mai scriu jurnaliștii de la fux24.ro.

În urma ultimelor postări, Ramona Dzitac, însoțită de un bărbat, a venit să înapoieze uneia dinte păgubite bunurile furate. Proprietara și-a adus, și ea, o prietenă, care a filmat întâlnirea, sperând că președinta USR Găvojdia își va recunoaște fapta.

Potrivit flux24.ro, Ramona Dzitac a observat faptul că era filmată și a sărit la bătaie. A dat-o cu capul de asfalt de mai multe ori pe una dintre „adversare”, fata agresată alegându-se cu capul spart, cu ochelarii rupți în două și cu telefonul distrus.

Pentru mai multe detalii intrați aici: https://flux24.ro/lider-usr-prins-la-furat-a-sarit-la-bataie/

Foto: Lugoj Expres și Ziua de Vest

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite