Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce croială de bluze va fi la modă în această primăvară?

Suntem deja în mijlocul primăverii, iar vremea călduroasă de vară și razele fierbinți se apropie cu repeziciune. Astfel, puloverele sunt deja demult apuse, trăiască bluzele de primăvară, subțiri, cu croială romantică. Bluzele din acest sezon pot fi purtate cu toate piesele tale obișnuite de garderobă, de la blugi, pantaloni și pantaloni scurți până la fuste și rochii oversize tip top. Sunt ideale atât pentru ocazii speciale, cât și pentru zi de zi.

Ce croială de bluze va fi la modă în această primăvară?
Comentează 1

Croiuri la modă cu mâneci voluminoase, asimetrice, decupate. Pe care le alegi?

Primăvara acestea, toate croielile bluzelor se rezumă la mâneci voluminoase. Mânecile mari, bufante, se regăsesc în orice tip ce croi și pare a fi preferatul tuturor, indiferent de vârstă. Arată pompoase, cochete și pot fi ușor asortate cu o mulțime de piese vestimentare. De la fuste mini, pantaloni scurți, jeanși, până la fuste plisate sau pantaloni lungi, carrot ori chinos, vor oferi ținutelor un aspect la modă, fermecător. 

Îți poți diversifica aspectul de primăvară cu modele de bluze asimetrice. Grație croielii inegale și originale, bluzele asimetrice arată elegant, romantic, dar și casual. Pot fi întâlnite bluze asimetrice cu umerii goi sau cu una dintre mâneci lungă. Sunt ideale pentru fuste, pantaloni scurți sau jeanși. Pentru un plus de rafinament, optează pentru imprimeuri delicate, precum buline mici. 

Bluzele decupate completează sezonul de primăvară și reușesc să evidențieze talia frumoasă. Pot fi întâlnite bluze cu croi decupat și mâneci voluminoase lungi sau modele cu mâneci scurte. Fiecare model este însă unic și atrage atenția prin felul în care pune în valoare silueta.

Asigură-te că nu îți lipsesc din garderobă bluze asimetrice cu mâneci voluminoase și optează pentru bluze damă în culori vii, calde, dar și pentru imprimeuri cu motive florale, dungi sau chiar imprimeu tip ziar. 

Stiluri supradimensionate și suprapuse

Stilurile drepte, supradimensionate, sunt și ele favoritele acestei primăveri. Cu mâneci voluminoase, croiuri supradimensionate și suprapuse, cu fundițe mari în zona de spate, cu decolteuri stratificate, se vor integra perfect în ținute cu pantaloni sau jeanși, elegante sau casual.

Elementele decorative, dar și originalitatea croielii, trimit bluzele supradimensionate în ținute confortabile, lejere și relaxate. 

Modelele drepte și supradimensionate sunt favoritele acestei primăveri. Diversele elemente decorative și originalitatea tăieturii le vor face frumoase și luxoase. Alături de o pereche de jeanși Levis și mocasini cu platformă, pot contura cu succes o ținută de job sau de ocazie. 

Bluzele cu croi suprapus sau înfășurat, formează decolteul perfect. Combinația dintre o bluză suprapusă neagră, cu o fundiță în zona taliei, mâneci voluminoase, jeanși albi și papuci cu toc gros, este una senzațională, pe care o poți adopta în orice ocazie.

Îți dorești să porți cel mai recent design?  Alege bluze cu decolteul pătrat sau cu umerii goi

Alături de decolteurile adânci și ovale, una dintre tendințele acestui sezon sunt bluzele cu decolteu pătrat. Cele mai multe modele sunt croite drept, astfel încât să păstreze uniformitatea siluetei. 

Mânecile voluminoase îți permit să atenuezi aspectul laconic al bluzei cu decolteu pătrat. Cele mai multe modele sunt scurte în talie, pentru a prezenta o siluetă feminină și a da o notă de romantism ținutelor. 

Bluzele cu umerii goi adaugă ținutei o notă de cochetărie și atractivitate, dar și rafinament și tandrețe. Modelele din această primăvară reprezintă tendința preferată a fashionistelor și cu siguranță reușesc să atragă atenția celorlalți.

Tendința cu mânecile voluminoase, croi scurt și volane, vor completa astfel de bluze și devin un must-have în garderoba fiecăreia. 

Cu mâneci voluminoase, bluze asimetrice, supradimensionate, suprapuse, fără mâneci, cu elemente plisate, cu funde, fără umeri, cu siguranță nu există restricții cu privire la un anumit stil de bluză în această primăvară. În ceea ce privește culorile, o bluză albă nu trebuie să lipsească din garderobă, indiferent de croi. Pastelurile delicate și nuanțele saturate fac și ele parte din recomandarea designerilor pentru această primăvară. 

Fiecare astfel de model de bluză este frumos și îți va aduce un plus original ținutei. Alege să le combini cu pantaloni scurți cu fason evazat sau drept din zecile de modele regăsite https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pantaloni-scurti pentru o notă elegantă întregii ținute. 


Scrie un comentariu

trimite