Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce caracteristici interesante pot avea canapelele extensibile

Ce caracteristici interesante pot avea canapelele extensibile
Comentează 0

Canapeaua din living poate fi piesa de rezistenta in orice astfel de incapere. Pe langa faptul ca trebuie sa fii atent/a la dimensiunile pe care le are, pentru a se incadra in spatiul dorit, la materiale, astfel incat sa fie ceea ce iti place/doresti sau la culoare, trebuie sa iei in calcul si o serie de caracteristici cheie care o pot face sa fie interesanta si, mai ales, utila. Care sunt acestea?

1.    Spatiul de depozitare

De multe ori, acest detaliu e urmarit mai ales de catre persoanele care nu dispun de o locuinta mare si au nevoie de spatii de depozitare suplimentare. Insa, un astfel de loc e util oricum, deoarece poti pastra in interior pernele, cearceaful si patura ce urmeaza a fi folosite cu respectiva canapea. Astfel ai totul organizat si stii exact de unde sa le iei cand ai nevoie.

Daca nu vei folosi o astfel de piesa de mobilier pentru somn nici macar cand ai musafiri, deoarece ai suficiente camere, cu siguranta vei gasi alte lucruri pe care sa le pastrezi in lada.

 2.    Suportul pentru cap

Adesea ne petrecem mult timp in living, mai ales in weekenduri, cand stam cu toata familia. Ei bine, o canapea fara tetiere poate fi destul de obositoare pentru o perioada indelungata, insa, daca are astfel de insertii, va oferi un grad de confort mult mai ridicat.

Suporturile pentru cap pot fi fixe sau rabatabile, iar alegerea o faci in functie de ce doresti, dar si de bugetul de care dispui. Cele din a doua categorie duc la cresterea costurilor, cand vine vorba de achizitionarea unei astfel de variante.

 3.    Suportul pentru picioare

Pentru multi e foarte confortabil sa aiba picioarele putin ridicate, atunci cand stau pe canapea, in sezut. E destul de obositor sa ai o pozitie in care tii ore in sir talpile pe sol, motiv pentru care astfel de detalii iti vor fi mai mult decat prielnice.

Ele pot fi sub forma unei canapele in forma de L, care are in laterala un spatiu care e mereu extins, pot fi puse la dispozitie prin intinderea fiecarei bucati de canapea in parte sau prin accesorii separate, care se pozitioneaza acolo unde ai nevoie.

 4.    Bratele generoase

Modelele cu astfel de insertii sunt deosebite si prin modul in care arata, dar si prin utilitate. E confortabil sa ai unde sa iti tii mereu laptopul, telefonul, cafeaua, bolul cu o gustare si asa mai departe.

 5.    Pernutele

Aceste accesorii pot fi cumparate oricand si separate, insa, daca fac parte din intregul set sunt mai apreciate, deoarece au un design special gandit pentru a se potrivi cat mai bine. Au de multe ori nuante la fel ca bratele canapelei sau ca anumite portiuni din ea si se integreaza perfect in intreg ansamblu.

 6.    Huse detasabile

Daca vrei sa poti curata cu usurinta aceasta piesa de mobilier, atunci alege un model ce sa iti permita sa scoti husele de pe intreaga suprafata. Am vorbit la plural, deoarece variantele care au o singura protectie sunt ceva mai dificil de manevrat atunci cand aceasta trebuie spalata si apoi, va fi mai greu sa le faci sa arate la fel. Daca husele sunt pe portiuni, atunci totul e mult mai simplu.

In eventualitatea in care e momentul sa cumperi un astfel de produs si cauti canapele extensibile ieftine, ia in calcul si varianta online, deoarece vei gasi o multime de modele.


Scrie un comentariu

trimite