Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce au păţit două tinere din Spania care au umilit o venezueleancă crezând că e româncă

Două tinere din Spania au umilit o femeie în metrou doar fiindcă au crezut că e româncă. În realitate, femeia avea naţionalitate venezueleană. Cazul a ajuns la o instanţă din Madrid, scrie comisarul.ro.

Ce au păţit două tinere din Spania care au umilit o venezueleancă crezând că e româncă
Comentează 0

Două spaniole sunt acuzate că au umilit şi au lovit o femeie, iar acum sunt judecate. Cele două sunt acuzate de xenofobie, discriminare şi vătămare şi riscă acum să fie condamnate la închisoare. Que es notează că tinerele riscă acum să-şi petreacă următoarele 17 luni în spatele gratiilor şi să fie obligate să plătească o amendă usturătoare.

Femeia vizată, care în realitate era de naţionalitate venezuelană, nu a răspuns insultelor şi a coborât la un moment dat cu copilul. În momentul în care voia să coboare căruciorul în care se afla copilul, ea a fost atacată cu violenţă de una dintre cele două spaniole puse pe harţă. Atacată din spate, venezuelana a fost trasă de păr şi pleznită, în timp ce cealaltă agresoare ţipa la ea şi o insulta.

Un ofiţer de poliţie aflat în vagon a încercat să intervină le-a cerut agresoarelor să se oprească, dar a fost şi el atacat de cele două femei. „Negroteiul dracului, mă dezguşti, mergi în ţara ta de r...t, nu mă tem că eşti în poliţie”, i-au strigat femeile. Încurcat, bărbatul a cerut întăriri, iar cele două femei au sărit pe el, l-au muşcat şi l-au zgâriat, iar una dintre ele l-a lovit în cap cu o sticlă de bere. 

Intraţi AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ. Sursa foto: evz.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite