Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce au pățit arădenii prinși, ieri, fără mască în piețe și mijloace de transport în comun

Polițiștii locali au efectuat, ieri, o acțiune de control în piețe și mijloacele de transport în comun. Au fost vizate persoanele care nu purtau mască, cu toate că în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, acest lucru este obligatoriu în în spațiile publice închise, spațiile comerciale și mijloacele de transport în comun.

Ce au pățit arădenii prinși, ieri, fără mască în piețe și mijloace de transport în comun
Comentează 2

„Au fost legitimate 56 persoane, întocmindu-se 19 procese-verbale în valoare de 4500 lei pentru nerespectarea obligativității de a purta mască de protecție (în spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun). Aceste acțiuni ale agenților de poliție locală continuă zilnic, fiind planificate atât pe zone, cât și pe categorii de activități economice și culturale.

În perioada următoare, polițiștii locali își vor concentra atenția în mod special asupra spațiilor comerciale de dimensiuni mici și medii, semnalate în sesizările arădenilor drept zone în care nu se practică distanțarea socială și portul măștii de protecție. DGPL solicită, pe această cale, atât patronilor, administratorilor și angajaților acestor locații, cât și clienților, să urmeze exemplul personalului din supermarketuri și să se implice activ în menținerea standardelor de protecție medicală”, susțin reprezentanții Poliției Locale Arad.

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite