Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce armă a folosit fugarul Lepa pentru a-l ucide pe agentul Amariei. SIAS trimis să ajute la prinderea suspectului. Noi indicii găsite de urmăritori

Anchetă la foc continuu în cazul uciderii agentului Cristian Amariei, care, ieri, a fost împușcat în timpul unei operațiuni de capturare a lui Marcel Lepa care era dat în urmărire internațională.

Ce armă a folosit fugarul Lepa pentru a-l ucide pe agentul Amariei. SIAS trimis să ajute la prinderea suspectului. Noi indicii găsite de urmăritori
Comentează 0

Vă reamintim că polițistul a fost împușcat în piept și gât de către cel care era urmărit pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse pe care o avea de ispășit pentru tentativă de tâlhărie de 4 ani, 8 luni și 1486 de zile, rest de pedeapsă dintr-o condamnare anterioară pentru tâlhărie. De asemenea, în timpul operațiunii, un alt agent a fost împușcat, prin ricoșeu, în picior de către fugar. Surse din cadrul anchetei susțin că arma folosită de criminal este un pistol calibrul 7,65 mm, una dintre variantele luate în calcul fiind că este unul de proveniență sârbească, Zastava. Aceleași surse au declarat că nu existau niciun fel de informații anterior că Marcel Lepa ar folosi arme sau că ar deține. Aseară, în sprijinul echipelor din Timiș au fost trimiși la sprijin de la București și luptătorii Serviciului de Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS). Peste noapte, anchetatorii au lărgit raza căutărilor, care au fost reluate în această dimineață. Dacă îl vedeți pe suspect (vezi foto), sunați de urgență la 112. Este înarmat și periculos.

Anchetatorii au reluat cercetările la locul unde a fost asasinat polițistul, cei de la Investigații Criminale folosind inclusiv un detector de metale. În paralel, trupele speciale „periază” zonele limitrofe.

În zonă a apărut și soția polițistului ucis, care avea pe ea o haină de poliție, și întreba, printre lacrimi: „unde-i vesta?”.  Anchetatorii porniți în urmărirea ucigașului au găsit, în apropierea unei benzinării abandonate, mai multe cartușe. Se pare că suspectul avea, în afară de pistol și încărcătorul aferent, și o geantă în care avea mai multe gloanțe. 

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite