Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UPDATE! ALERTĂ MAXIMĂ! Polițiști, jandarmi, câini, un elicopter în căutarea celui care a ucis un polițist timişorean

Căutările pentru descoperirea fugarului, intrerupte ieri, chiar înainte de miezul nopții, au fost reluate astăzi în zori. Trupe speciale, echipaje însoțite de câini care pot lua urma, elicoptere și drone cu termoviziune, alături de zeci de jandarmi și polițiști, scotocesc zona în care a fugit acesta.Indicii concrete au fost descoperite în cimitirul din Izvin, localitatea în care a avut loc tragedia. În cimitir au fost găsite pete de sânge care provin, cel mai probabil de la cel care l-a ucis pe polițist, rănit la rândul lui de un foc de armă.

UPDATE! ALERTĂ MAXIMĂ! Polițiști, jandarmi, câini, un elicopter în căutarea celui care a ucis un polițist timişorean
Comentează 1

Mascaţii de la SIAS, sosiţi de la Bucureşti, luptătorii de la trupele special de intervenţie din Timiş, Arad şi Caraş- Severin, zeci de jandarmi înarmaţi cu pistoale mitralieră şi poliţişti îl caută pe criminal.

Facem precizarea că persoana în cauză, Lepa Ionel Marcel a fugit într-o zonă împădurită a localității, cu vegetație deasă, fiind în continuare căutat cu forțe consistente. Imediat după producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române s-au dispus măsuri corespunzătoare pentru sprijinirea polițiștilor aflați în acțiune la nivel teritorial în vederea depistării și reținerii persoanei în cauză. Au fost trimiși specialiști din cadrul Direcței de Investigații Criminale, Institutului Național de Criminalistică și Serviciului de Intervenții și Acțiuni speciale din cadrul IGPR pentru a oferi sprijinul necesar. De asemenea s-a dispus angrenarea unităților de poliție teritoriale limitrofe, cu efective suplimentare, câini de urmă și alte mijloace, precum și altor structuri ale poliției române de specialitate, cum ar fi cele de operațiuni speciale sau cele de combatere a criminalității organizate. Totodată s-a solicitat sprijin de la celelalte și de la celelalte efective ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul General de Aviație, carte ne-a pus la dispoziție un elicopter pentru a survola zona, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și Inspectoratul General al Jandarmeriei Române„, a declarat comisarul Șef de Poliție Florian Dragnea, adjunctul Inspectorului General al Poliției Române.

CITEȘTE ȘI: Ce armă a folosit fugarul Lepa pentru a-l ucide pe agentul Amariei. SIAS trimis să ajute la prinderea suspectului. Noi indicii găsite de urmăritori

Vă reamintim, totul s-a întâmplat duminică după-amiază. Polițiștii urmăreau un bărbat care a fugit cu mașina din Timișoara către Izvin. Polițiștii au cerut ajutorul colegilor de la Recaș, care l-au găsit într-o casă. Oamenii legii au înconjurat locuința în care se afla omul, dar acesta a sărit pe o fereastră cu arma în mână și a tras două focuri asupra polițistului care era în apropiere. Gloanțele l-au lovit pe polițist în piept și în gât, iar acesta a căzut la pământ. Omul lovit de gloanțe și-a dat ultima suflare în brațele medicilor care încercau să îl resusciteze.

CITEȘTE ȘI:

Poliţist timişorean ucis de un urmărit internaţional; vezi cum s-a mobilizat comunitatea arădeană pe Facebook​

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite