Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce am pățit după al treilea vaccin antiCOVID ?!

Ce am pățit după al treilea vaccin antiCOVID ?!
Comentează 1

P(r)oza zilei: Ce am pățit după al treilea vaccin antiCOVID ?!

Cu nerăbdare și neliniște, totodată, am așteptat ziua de 10 noiembrie, când trebuia să mă deplasez la Cinema ARTA de pe str. Vasile Alecsandri, pentru a mi se inocula cel de-al treilea vaccin.

Nerăbdare, căci voiam să fiu cât se poate de ”blindat” împotriva acestei variante DELTA a afurisitului de COVID -19, tulpină despre care auzisem că este deosebit de contagioasă și neliniște, deoarece tocmai citisem pe net o teorie aiuritoare, care susținea că, dacă e adevărată ipoteza că virusul acesta a fost conceput într-un laborator din Wuhan, atunci e posibil ca acele minți luciferice să fi introdus în virusul nou creat și anumite programe biologice cu bătaie lungă și care să se (auto)declanșeze doar după o anumită perioadă de timp, sau, pur și simplu, să fie declanșate de către anumiți stimuli din corpul (creierul) victimelor infectate cu nefastul COVID. La fel cum SIRI, inteligența artificiala incorporată in telefonul meu, reacționează prompt ori de câte ori ii  pronunț numele, sau cum pisica mea, Sonia, salută ridicând lăbuța dreapta ori de câte ori o strig în gând.

Or, în acest caz, vaccinul antiCOVID, având în compoziția sa o parte din virus, nu ar face decât să introducă în corpul vaccinatului și acel program biologic conceput de diabolicii hackeri.

Animat, deci, de aceste sentimente contradictorii, am intrat în holul Cinematografului ARTA, unde extrem de amabila echipă de medici și asistente m-a înregistrat, consultat, vaccinat și, la final, mi-au dat și voie să le fac o fotografie de grup (vezi poza alăturată!).

Numai că, întors acasă, m-a cuprins imediat o febră ciudată și, intrând eu sub plapumă dârdâind din tot corpul, am tot butonat iPhone-ul în căutare de noi informații despre efectele vaccinului și nici nu mai știu când m-a apucat somnul și toată noaptea m-a muncit un delir cu asistenta medicală ce-mi administrase injecția și dimineața m-am speriat atât de tare și m-am trezit atât de repede din coșmar, încât fatala asistentă din vis nu a mai avut timp să se retragă și, când am deschis brusc ochii, m-am pomenit cu ea în lumea noastră, adică exact în mijlocul camerei!

Desigur, tânăra asistentă și-a revenit imediat din surpriza existențială, ba a mai și schițat un zâmbet ca și cum nimic (irațional) nu s-ar fi întâmplat și a descuiat ușa și a ieșit afară cu cel mai firesc aer posibil!

Iar eu sunt disperat acum că nimeni nu va crede o iotă din cele scrise de mine și de aceea abia aștept să treacă odată această afurisită zi de joi și să vină odată noaptea.

Si asta deoarece am fost astăzi la prietenii mei de la Poliția Rutieră și am împrumutat nici mai mult, nici mai puțin decât ... o pereche de cătușe !

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite