Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce a pățit un comerciant de țigări netimbrate care a mers la „locul de muncă” cu declarație pe propria răspundere

Un arădean a considerat că activitatea pe care o desfășura de obicei și pentru care a fost sancționat de mai multe ori de jandarmi, anume comercializarea de țigări netimbrate, este o activitate ce se încadrează într-una dintre excepțiile restricțiilor de circulație a persoanelor.

Ce a pățit un comerciant de țigări netimbrate care a mers la „locul de muncă” cu declarație pe propria răspundere
Comentează 0

A completat, în acest sens, chiar și o declarație pe proprie răspundere, bifând ca și motiv de deplasare rubrica: ,,interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi”. Că de, omul are o profesie care îl obligă să iasă din casă pe vreme de pandemie.

„De această dată nu a avut asupra sa țigări netimbrate, venise doar să testeze vigilența autorităților. Jandarmii i-au adus la cunoștință că activitatea pe care ar fi intenționat să o desfășoare este ilegală și nu poate fi încadrată la activități profesionale, mai ales că nu și-a putut demonstra nicio calitate de angajat, persoană fizică autorizată, liber profesionist sau altă calitate profesională.  A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei  pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei”, susțin reprezentanții Prefecturii.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite