Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce a pățit un comerciant de țigări netimbrate care a mers la „locul de muncă” cu declarație pe propria răspundere

Un arădean a considerat că activitatea pe care o desfășura de obicei și pentru care a fost sancționat de mai multe ori de jandarmi, anume comercializarea de țigări netimbrate, este o activitate ce se încadrează într-una dintre excepțiile restricțiilor de circulație a persoanelor.

Ce a pățit un comerciant de țigări netimbrate care a mers la „locul de muncă” cu declarație pe propria răspundere
Comentează 0

A completat, în acest sens, chiar și o declarație pe proprie răspundere, bifând ca și motiv de deplasare rubrica: ,,interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi”. Că de, omul are o profesie care îl obligă să iasă din casă pe vreme de pandemie.

„De această dată nu a avut asupra sa țigări netimbrate, venise doar să testeze vigilența autorităților. Jandarmii i-au adus la cunoștință că activitatea pe care ar fi intenționat să o desfășoare este ilegală și nu poate fi încadrată la activități profesionale, mai ales că nu și-a putut demonstra nicio calitate de angajat, persoană fizică autorizată, liber profesionist sau altă calitate profesională.  A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei  pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei”, susțin reprezentanții Prefecturii.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide