Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce a făcut un hoț din Arad cu o minoră de zece ani pe care a găsit-o într-o locuință pe care a spart-o

Polițiștii arădeni au identificat un bărbat de 31 de ani, din Arad, care miercuri, prin escaladarea ferestrei de la bucătărie, lăsată deschisă, ar fi  pătruns într-un apartament dintr-un bloc din municipiu, de unde ar fi sustras suma de 350 de lei și ar fi răvășit apartamentul, după care ar fi plecat. Hoțul a fost prins în urma analizei papilare.

Ce a făcut un hoț din Arad cu o minoră de zece ani pe care a găsit-o într-o locuință pe care a spart-o
Comentează 0

Potrivit polițiștilor, la momentul săvârșirii faptei, în apartament se afla o minoră de zece ani, de la care bărbatul ar fi solicitat informații cu privire la bunurile de valoare și banii care s-ar afla în casă. În urma analizei amprentelor găsite la fața locului de criminaliști, a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei și ulterior depistat pe raza municipiului de polițiștii de investigații criminale ai Secției 1 Vlaicu. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite