Vremea Romania, Arad 8°C

Stiri Arad

CCIA Arad promovează agenții economici arădeni pe piețele asiatice (FOTO)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a intensificat procesul de promovare a agenților economici pe piețele asiatice, astfel că în perioada 16-20 noiembrie 2017, primii agenți economici arădeni au fost primiți și promovați în orașul Changsha, regiunea Hunan, China. Este vorba despre designerul arădean Vali Ciobanu și DJ-ul arădean Bogdan Iorgovan. 

CCIA Arad promovează agenții economici arădeni pe piețele asiatice (FOTO)
Comentează 0

Pe linia dezvoltării relațiilor comerciale cu China, CCIA Arad a deschis căi de comunicare cu antreprenori care doresc să promoveze și să importe produse românești în China. Datorită bunei colaborări pe care CCIA Arad o are cu domnul Dayan Hu, antreprenor chinez care promovează și importă produse românești în China sub un concept inedit preluat în multe regiuni din această țară, s-a conturat oportunitatea dezvoltării unor evenimente în cadrul cărora să lansăm agenți economici arădeni pe piața asiatică”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Delegația arădeană a fost foarte bine primită în orașul Changsha, regiunea Hunan

Managerul târgului Agromalim, Cimi Enache, a vizitat un târg de profil, Central China (Hunan) Agricultural Expo, târg de agricultură și produse agro-alimentare ajuns la a XVIII-a ediție. Pe o suprafață de 110.000 mp și-au expus oferta peste 3000 de expozanți, standurile cu produse românești fiind foarte întâlnite în cadrul expoziției.

Pe lângă târgul de agricultură, am vizitat un complex care promovează agenții economici din România, dar și din alte state, fiecare stat având standuri cu produsele proprii. Acest concept a fost preluat de administrația chineză și multiplicat în mai multe regiuni, motiv pentru care beneficiem de un moment prielnic pentru promovarea agenților economici arădeni pe piețele asiatice. Un prim pas a fost făcut în lansarea unei invitații către delegația chineză de a veni la Arad pentru a cunoaște mai bine oferta comercială a județului”, declară managerul CCIA Arad, Cimi Enache.

Cele mai recente colecții Chic by Vali Cioban au fost foarte apreciate de publicul prezent la evenimentul de modă desfășurat la cel mai renumit club din Changsha. Succesul și reușita acestui show i-a adus designerului român și alte propuneri de colaborare în viitor.

Mulțumesc CCIA Arad pentru propunerea înaintată de a reprezenta Aradul la Changsha cu ultimele colecții CHIC. Am avut parte de un public foarte entuziast, iar presa a primit excepțional colecțiile mele, motiv pentru care am primit deja propuneri de colaborare pentru viitor”, declară designerul arădean, Vali Cioban.

Chic By Vali Cioban a făcut senzație în China!

 

În perioada 16-20 noiembrie 2017, echipa Chic By Vali Cioban a făcut primul pas în lansarea colecțiilor și pe piața asiatică, deplasându-se cu întreg stafful de organizare în orașul Changsha, regiunea Hunan. Invitația a fost lansată prin Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, de către domnul Dayan Hu, promotor și susținător al brandurilor românești în China.

Echipa României s-a bucurat de o primire extraordinară, succesul și reușita acestui show ducând și la alte colaborări și surprize în viitor pe podiumurile modei internaționale. Mulțumim Camerei de Comerț Arad pentru facilitarea intrării pe piața asiatică cu colecțiile Chic”, declară Vali Cioban, designer Chic.

Colecțiile CHIC au făcut senzație

Colecția Timeless, prezentată la MQ Viena Fashion Week, și patru piese din colecția Contrast, prezentată la Paris Fashion Week, au făcut senzație sub privirile numerosului public prezent la evenimentul special organizat pentru prezentarea acestora.

Ținute elegante, originalele creații specifice designerului român Vali Cioban au stârnit admirația presei locale, cât și a personalităților prezente în cadrul evenimentului, atât prin eleganța lor, finețea materialelor, stilul autentic, cât și prin punerea în scenă a unei incursiuni veritabile în timp, trecând de la moda retro-glamour a anilor ‘20-‘30 până la cea futuristă.

Pe tot parcursul evenimentului și al defilării propriu-zise a rulat filmul de prezentare al colecției Timeless, dar și ultimele show-uri reprezentative ale brandului Chic, care pun foarte bine în evidență istoria, frumusețea, unicitatea și peisajul monden al Aradului actual și al Aradului de altă dată prin aportul personalităților invitate.

Modele arădene la show-ul Chic din China

Prezența celor 4 modele arădene de succes, Lavinia Ichim, Anamaria Foltean, Roberta Talaba și Ancuța Ciortea invitate special de brandul Chic a contribuit la reușita showului, fetele cucerind publicul prin frumusețea, profesionalismul și spontaneitatea lor, reușind să schimbe pe parcursul celor 20 de minute de prezentare cinci ținute fiecare.

Shooting ad-hoc

Fotografii și reprezentanții presei și televiziunilor regionale au pozat și filmat la foc continuu și au preluat la cald reușita acestui eveniment. Imediat după eveniment, presa a năvălit la propriu și a fost solicitată organizarea unui shooting ad-hoc pe străzile frumos luminate din Changsha. Seara a fost continuată cu un after-party unde, invitat special a fost DJ-ul arădean, Bogdan Iorgovan care a asigurat o atmosferă incendiară având o prestație de excepție.

 

C. P.

 

Galerie foto (25)

Scrie un comentariu

trimite