Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caz șocant la Brașov: femeie violată și ucisă. Făptașul se află încă în libertate

O femeie a străzii a fost găsită fără viață în scara unui bloc din cartierul Electroprecizia. Conform site-ului local Brașov TV, achetatorii au luat la început în calcul ipoteza potrivit căreia decesul s-ar fi produs pe fondul unei boli incurabile, dar nu au exclus nici varianta unei crime S-au urmat toate procedurile prevăzute de legislația în vigoare, iar autopsia, susțin surse anonime, a indicat, luni, că femeia găsită moartă ar fi fost violată și bătută în mod brutal.

Caz șocant la Brașov: femeie violată și ucisă. Făptașul se află încă în libertate
Comentează 0

Dosarul penal deschis în acest caz va fi instrumentat de procurorii Parchetului Tribunalului, unde se va face declinare de la Parchetul Judecătoriei. Polițiștii sunt în alertă  pentru prinderea făptașului.

Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov: ,,Referitor la informațiile solicitate de către dumneavoastră vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt, identificării autorului și luării măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt în curs de desfășurare.”

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite