Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Căutări disperate în Vaslui. Un copil a dispărut din faţa casei

Un copil de 3 ani din Vaslui a dispărut de acasă joi după-amiază și este de negăsit. Micuţul a fost căutat de sute de localnici, jandarmi, pompieri şi poliţişti, care au scotocit în zadar tot satul.

Căutări disperate în Vaslui. Un copil a dispărut din faţa casei
Comentează 0

Băieţelul de 3 ani, din satul Bălţăteşti, comuna Băcani, se juca în curte cu fratele lui geamăn. Abia veniseră de la grădiniţă, iar mama le pregătea masa de prânz. Femeia a observat că unul dintre copii a dispărut. După ce l-a căutat prin toată gospodăria, femeia, disperată, a cerut ajutorul vecinilor. Zeci de oameni l-au căutat în tot satul, în beciuri, în fântâni şi pe toate uliţele. După câteva ore au dat alarma la 112, iar zeci de pompieri, jandarmi şi poliţişti au împânzit localitatea Băcani.

Copilul a fost căutat şi în râul din apropierea casei, dar tot nu a fost găsit.

Au fost soslicitati si politistii de frontiera, care au venit cu camere cu termoviziune, iar dealurile si vaile din jurul satului Baltatesti, comuna Bacani sunt periate centrimetru cu centimetru. La fata locului a sosit si prefectul judetului, Andrei Puica, iar detasamentul ISU este condus de seful ISJU Vaslui, col. Neculai Olaru.

Operaţiunea de căutare va continua şi vineri.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite