Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Catrafu-sale” - un proiect caritabil al Interact Arad Cetate

„Catrafu-sale” - un proiect caritabil al Interact Arad Cetate
Comentează 0

Clubul Interact Arad Cetate organizează pentru prima dată proiectul cu scop caritabil ,,Catrafu-sale”. Proiectul este împărțit în două categorii. Shop my closet este prima categorie la care poate lua parte orice persoană care dorește să-și vândă hainele. Fiecare persoană care dorește să iși vândă propriile articole va achizițona un stand în valoare de 75 lei pentru o zi sau dacă dorește pentru doua zile, 150 lei. Intrarea la eveniment se face pe bază de donație, donația minimă recomandată fiind de 15 lei. La sfarșitul evenimentului persoanele participante sunt invitate să doneze banii sau pot alege să îi pastreze. A doua categorie este Special guests, categorie la care designerii cunoscuți pot veni pentru a își comercializa propriul brand. Printre invitații speciali se numără și Dada Swimwear, You Boutique, Chic și Brush. Acest eveniment mai dorește să promoveze designerii locali. Fondurile strânse vor fi donate  Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Arad.
Doritorii de a își găsi un obiect vestimentar unic și special sau de a vinde unul sunt invitați în data de 24-25 octombrie,de la ora 10, la Methexis pe Bulevardul Decebal, numarul 2.
Purtarea măștii este obligatorie.
Numărul locurilor este limitat, iar informații suplimentare pot fi găsite pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/951182962035349.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite