Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cățel rasa Yoknapatawpha, găsit aseară de Poliția Rutieră

Cățel rasa Yoknapatawpha, găsit aseară de Poliția Rutieră
Comentează 2

P(r)roza zilei: Un echipaj al Poliției Rutiere, care era de serviciu marți, 28 aprilie, la punctul de control instalat pe timpul pandemiei în fața Primăriei Aradului, a găsit un cățel din rasa Yoknapatawpha, scăpat după toate aparențele dintr-o mașină cu numere americane, ce începea cu seria W F ...  si care tocmai fusese controlată în seara respectivă. Străin sau autohton, diasporez sau localnic, cățelușul este foarte simpatic și prietenos și își așteaptă nerăbdător stăpânii, fie că sunt din îndepărtata Americă, fie din apropiatul cartier Micălaca!

În cazul în care nu se va prezenta nimeni să-l revendice, Poliția Rutieră este hotărâtă să înfieze patrupedul, cu statul special de ”Yoknapatawpha, cățel de trupă”!

 

P(r)ozeur: Vasile de Zarand

 

P.S. Singurul arădean la care am văzut un astfel de exemplar este jurnalistul Lucian Valeriu, însă, e drept, dulăul său avea o vârstă matusalemică și albeață pe un ochi și Luci îi amenajase un culcuș venerabilului  său Yoknapatawpha în vasta-i bibliotecă.

P.S.S.Intre timp la Poliția Rutieră a sosit un porumbel călător, ce avea legat de picior un tub de cartuș, in care s-a găsit un bilet cu numele proprietarului si un nr. de tel. la care, dacă suni, raspunde o voce ingereasca. E vorba de un diasporez american, William Faulkner!

Articole asemanatoare