Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câte locuri de parcare vor fi date în folosință după terminarea celor șapte Fast Park-uri aflate în lucru; care este stadiul investițiilor

Aproape 1.000 de locuri de parcare urmează să apară în municipiu, după finalizarea a celor șapte parcări supraetajate care sunt în lucru în cartierele Alfa și Micălaca.

Câte locuri de parcare vor fi date în folosință după terminarea celor șapte Fast Park-uri aflate în lucru; care este stadiul investițiilor
Comentează 0

Mai precis, este vorba despre 939 locuri de parcare, unele dintre acestea urmând să fie date în folosință în viitorul apropiat. Potrivit reprezentanților Primăriei, la Fast Park 1 (situat în Alfa, pe strada Luceafărului) se lucrează la marcaje și se pregătește recepția la terminarea lucrărilor. Aici vor fi 106  locuri de parcare. Potrivit planurilor inițiale ale municipalității, Fast Park 2 urma să fie amplasat pe strada Pădurii, în Alfa, însă aici lucrările nu au început încă.

La Fast Park 3 (situat în Micălaca 500, pe strada Zalău) se lucrează la instalatia electrică și se pregătește  recepția la terminarea lucrărilor. Vor fi 112 locuri de parcare.

În ceea ce privește Fast Park 4 ( Micălaca 300, strada Alexandru P. Negură), aici vor fi 170 locuri de parcare și se lucrează la marcaje și  se pregătește  recepția la terminarea lucrărilor.

Și la Fast Park 5 (Micălaca 300, strada Gh. Ciuhandu) se lucrează la marcaje și se pregătește  recepția la terminarea lucrărilor. Parcarea va avea 118 locuri.

Fast Park 6 (Micălaca 300, strada Ilie Măduța) înseamnă 109 locuri de parcare. Aici se lucrează la structura metalică care este realizată în procent de 50%.

Fast Park 7 (Micălaca 100-200, strada Pășunii) este realizat în procent de 80%. Acum se lucrează  la execuția sistemului de canalizare pluvială, realizarea de închideri exterioare. Când va fi gata vor fi date în folosință 162 locuri de parcare.

În ceea ce privește Fast Park 8 (Micălaca 100-200, strada Pășunii) aici vor fi 162 locuri de parcare.  Se lucrează la fundații, procentul de execuție a lucrărilor fiind de 10%.

Foto: Facebook Călin Bibarț

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite