Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cât costă să-ţi parchezi maşina pe spaţiul verde (FOTO)

Încă din prima zi lucrătoare a anului 2021, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au reluat acțiunile de descurajare a folosirii neautorizate a spațiilor verzi din oraș. Au fost aplicate 20 sancțiuni în cuantum de 6.500 lei, conform prevederilor Legii nr. 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților.

Cât costă să-ţi parchezi maşina pe spaţiul verde (FOTO)
Comentează 0

Potrivit Poliţiei Locale, pentru cei care parchează neregulamentar pe spaţiile verzi amenziile sunr cuprinse între 100 - 200 lei în cazul persoanelor fizice și între 1.000 - 10.000 lei pentru persoanele juridice.

 „Verificările efectuate în cartierele Aurel Vlaicu, unde au fost constatate abateri pe Aleea Saturn și Aleea Hațeg și Sânicolaul Mic pe străzile Steagului, Flacăra și Nicolaus Lenau vor continua în toate zonele orașului. În acest sens, recomandăm cetățenilor semnalarea unor astfel de evenimente, în momentul producerii lor, la numărul de telefon al dispeceratului DGPL Arad: 0257-939 (apel gratuit)”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite