Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cât au avut de plată un bărbat și o femeie care au folosit drumurile din Șofronea ca pistă de încercare pentru bolizii pe care îi conduceau

Doi conducători auto, o femeie de 42 de ani și un bărbat ceva mai tânăr, de 37 de ani, au fost prinși în timp ce goneau cu peste 100 de km/h pe drumurile din Șofronea.

Cât au avut de plată un bărbat și o femeie care au folosit drumurile din Șofronea ca pistă de încercare pentru bolizii pe care îi conduceau
Comentează 0

Cei doi „piloți de încercare”, care au dorit să vadă cum reacționează în localitate bolizii pe care îi stăpâneau cu greu, au fost „premiați” de Poliția Rutieră cu 1.305 lei fiecare. În plus, au cam rămas și pietoni vreo trei luni. C-așa-i... la curse, dacă te prinde radarul.

„Polițiștii Biroului Rutier au depistat, ieri, pe D.J. 709 B, pe raza localității Șofronea, o femeie de 42 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având o viteză de 111 km/h.  În cadrul aceleiași acțiuni, a mai fost depistat un bărbat de 37 de ani, din Curtici, în timp ce conducea un autoturism, pe raza aceleiași localități, având o viteză de 109 km/h. Cei doi au fost sancționați contravențional conform O.U.G. 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei fiecare, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite