Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cât are de plătit municipalitatea pentru pierderile de la CET și cât investește în două puncte termice din Grădiște și Micălaca

Printre cele 106 puncte aflate pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Arad se află și două care vizează modernizarea unor puncte termice din Grădiște și Micălaca. Despre acestea a vorbit viceprimarul Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Organizației Municipale a PNl Arad, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi la sediul PNL.

Cât are de plătit municipalitatea pentru pierderile de la CET și cât investește în două puncte termice din Grădiște și Micălaca
Comentează 1

La punctul 22 de pe ordinea de zi se află proiectul cu privire la aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiție „DALI - Modernizare rețele termice aferente punctelor termice PT  5 Grădiște, PT 2 Lac, PT 4 Macul Roșu, PT Pasaj, PT 6V, PT Ocsko Terezia” – Punct Termic P.T. 6V - inițiat de primar, iar la punctul 23, proiectul cu privire la aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiție „DALI - Modernizare rețele termice aferente punctelor termice PT  5 Grădiște, PT 2 Lac, PT 4 Macul Roșu, PT Pasaj, PT 6V, PT Ocsko Terezia” – Punct Termic P.T. PASAJ, pus pe ordinea de zi tot la inițiativa primarului.

Ionel Bulbuc a ținut să menționeze că pierderile pe rețelele termice au totalizat anul acesta 9,4 milioane de lei, sumă din care 5 milioane  a fost plătită deja, urmând ca CLM să aprobe plata a 4,3 milioane de lei pentru factura de gaz. „Astăzi, începând cu ora 14 se va supune votului două proiecte ce vizează puncte termice din Grădiște și Micălaca. Pentru unul, investiția este de 11,6 milioane de lei, iar pentru celălalt, 7,7 milioane de lei”, a declarat Ionel Bulbuc.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite