Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câștigă un moment unic, cât 90 de minute

Câștigă un moment unic, cât 90 de minute
Comentează 0

Exista momente unice in viata pentru care merita sa faci mii de kilometrii. Momente care te incarca, te ridica, te energizeaza cu atmosfera si puterea lor. Momente in care traiesti totul la intensitate maxima, in care fiecare minut este plin de pasiune. Iar acele momente, pentru majoritatea, nu apar prea des in viata noastra. Iar pentru microbisti un astfel de moment tine cel putin 90 de minute si ia forma celui mai important meci al anului: finala Euro 2016.

Cine sunt cele doua echipe care vor juca finala? Conteaza prea putin. Ceea ce conteaza insa este sa fii acolo. Sa simti pulsul galeriei, sa traiesti fiecare pasa, fiecare sut, fiecare bara data. Sa fii o voce cu alte zeci de mii de voci care traiesc si iubesc fotbalul la maxim.

Sa fii acolo, pe Stade de France, este un moment unic. Iar Atrium Mall ofera aradenilor si tuturor celor care isi fac cumparaturile in Atrium, sansa de a castiga 2 bilete (pentru ca un astfel de moment este mai savuros cand este impartasit) la marea finala Euro 2016. Premiul include transportul, cazarea si micul dejun – si bineinteles intrarea pe Stade de France, din Paris, la meciul anului.

In plus, pentru cei care iubesc sportul si miscarea, se pun la bataie 80 de abonamente la sala, oferite de Pulse Fitness. Incepand cu 9 mai, pana pe 15 iunie, toti iubitorii de fotbal si miscare sunt invitati sa-si faca cumparaturile in Atrium Mall pentru a avea sansa de a vedea finala Euro 2016 live.

Atrium Mall. Impreuna dam culoare momentelor tale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite