Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiectul caselor familiale de pe strada Steagului a fost pus la transparență

Proiectul de hotărâre care vizează construirea caselor de tip familial pe strada Nouă din municipiu a fost pus la transparență decizională de reprezentanții Primăriei. 

Proiectul caselor familiale de pe strada Steagului a fost pus la transparență
Comentează 0

Prin documentaţia P.U.Z. şi R.L.U. se va reglementa din punct de vedere urbanistic parcela identificată prin extrasul C.F. nr. 359674 - Arad, în vederea constituirii unei zone funcționale cu caracter rezidențial împreună cu funcțiuni complementare compatibile cu locuirea (funcțiunea dominantă). Intervenţiile urbanistice în zonă din punct de vedere a circulației se referă la racorduri la amenajarea accesului carosabil prin racord direct la str. Nouă care asigură accesul direct la incinta reglementată și se va completa cu un drum de incită perpedicular pe aceasta.Terenul masoară o suprafață totală de 6166 mp.

Obiectul P.U.Z.-ului constă în analizarea și rezolvarea problemelor funcționale, tehnice și estetice din zona studiată vizând propunerea de parcelare în șasesprezece (16) parcele disticte în vederea edificării a unor locuințe individuale, izolate sau cuplate pe terenul aferent, rezultând șasesprezece (16) edificabile. Accesul în incinta studiată se realizează din str. Steagului printr-un drum de incită perpedicular pe aceasta, cu loc de întoarcere în partea Nord Estică.

Regimul de înălțime maxim propus este P+1E+M/Er cu sau fără demisol, cu înălțimea maximă de 14,00 m la coamă, respectiv cota absolută maximă de 120,24m ( 106,24m cota absolută față de nivelul Mării Negre a terenului natural +14,00 m înălțimea maximă a construcției).

Aliniamentul stradal este considerat a fi înspre drumul de acces existent (Str. Nouă), respectiv spre drumul de incintă propus, înspre care este poziționată latura scurtă a parcelei.

Documentația de urbanism urmează să fie trimisă spre analizare, dezbatere și decizie în ședința Consiliului Local.


Scrie un comentariu

trimite