Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Carnagiu în Gaza: 500 de persoane ar fi murit într-o explozie provocată de o rachetă care a lovit Spitalul Al Ahli

Ministerul Sănătății din Fâșia Gaza, condus de Hamas, susține că cel puțin 500 de persoane au fost ucise într-o explozie asupra spitalului din Gaza care, potrivit acestuia, a fost provocată de un atac aerian israelian, scrie realitatea.net.

Carnagiu în Gaza: 500 de persoane ar fi murit într-o explozie provocată de o rachetă care a lovit Spitalul Al Ahli
Comentează 1

Președintele palestinian Mahmoud Abbas a declarat trei zile de doliu în urma atacului aerian asupra Spitalului Al Ahli din Gaza, relatează presa de stat palestiniană, potrivit BBC. De altfel, acesta îşi anulează întâlnirea planificată cu președintele Biden, care este aşteptat mâine în Israel.

Armata israeliană a negat marți responsabilitatea pentru atacul asupra spitalului, susținând că informațiile militare au sugerat că spitalul a fost lovit în timpul unei lansări eșuate de rachetă de către grupul militar Jihad Islamic Palestinian, scrie Reuters.

Intraţi AICI pentru detalii.

Mai trebuie spus că Hezbollahul pro iranian a dat un comunicat de presă în care anunţă că mâine va fi o zi de furie împotriva Israelului, ceea ce este încă un semn că lucrurile se complică în Orientul Mijlociu.

Sursa foto: Profimedia Images via digi24.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite