Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Carina are nevoie de ajutorul nostru

Carina se luptă de la o vârstă fragedă cu o boală apăsătoare, este vorba de neuroblastom. Familia acesteia se luptă pentru a-i oferi o viaţă normală Carinei şi are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a strânge suma de 50.000 de euro. Cei care doresc să îi sprijine în această încercare o pot face donând în conturile RO22BTRLEURCRT0276896501- EURO sau RO72BTRLRONCRT0276896501- RON; BTRLRO22 Swift. Pentru mai multe detalii cu privire la acest caz puteţi accesa pagina Îngerii Carinei, AICI.

 

Carina are nevoie de ajutorul nostru
Comentează 0

[COMUNICAT]

„Totul a început în 2019, în august mai exact, când eram la Eforie Nord, în vacanță în familie. Acolo au apărut primele semne ale îmbolnăvirii: lipsa poftei de mâncare, scăderea în greutate prea bruscă, abdomenul crescut în volum. Ne-am pus niște semne de întrebare. Am pornit spre Arad cu soțul meu și cu fetiță. Țin minte că era într-o duminică după masa când l-am sunat si i-am spus "hai acasă repede că ceva nu e in regulă cu fetița noastră!" A venit si am pornit la cel mai apropiat spital, adică cel din Arad, Pediatrie 1. Am stat acolo internate 2 săptămâni de zile, timp în care nimeni nu mi-a confirmat exact ce are.

După 2 săptămâni de investigatii, am fost trimiși de urgență la Timișoara. Aici, Carina a fost re-evaluată de la 0. În urma biopsiei, am aflat exact despre ce boală este vorba: NEUROBLASTOM. Eram deja stadiul IV, cu multiple metastaze, adică foarte grav! Am stat acolo, la TERAPIE INTENSIVĂ o săptămână, după care am fost mutați în SECȚIA DE ONCOLOGIE, la Louis Țurcanu, urmând multe "cure" de chimioterapie, mai exact 14 până în prezent. Recent ni s-a confirmat faptul că nu se poate efectua operația aici, tumora cuprinzând niște vene importante, și riscurile fiind prea mari.

Am hotărât să mergem mai departe, să luptăm pentru ea în continuare. Am vorbit in Viena, la AKH. Am trimis acolo toate actele necesare. Am primit un răspuns pozitiv din partea medicilor de acolo, ei acceptă să o opereze si să îi mai ofere o șansă la viață. Suma necesară (minim 50.000 de euro) este mult peste posibilitățile noastre financiare, de aceea apelăm la bunătatea semenilor, pentru a ne salva îngerașul. Orice suma donată, cat de mică, ne aduce mai aproape de momentul mult așteptat: operația salvatoare!

Momentan, Carina se află internată la Terapie intensivă (pneumonie severă). Până ea se reface și se pune pe piciorușe, vă implor să ne ajutați în strângerea sumei, pentru a putea pleca la Viena! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sperăm să ajungem acolo cu bine, să luptăm toți pentru ea, pentru că merită o șansă la viață!”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite