Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care este cel mai ușor mod de a verifica documentele unei mașini de ocazie? Cereți un raport VIN

Probabil că vă aflați în vacanță și între subiectele pe care le abordați cu familia sau prietenii s-ar putea număra schimbarea mașinii sau cumpărarea uneia de ocazie. Piața auto din România abundă în oferte pentru toate buzunarele, iar achiziția unei mașini folosite este tentantă și accesibilă printr-o mulțime de oferte atractive. Care este cel mai ușor mod de a verifica documentele unei mașini de ocazie? În urmă cu câțiva ani, acest lucru nu era posibil, trebuia să vă încredeți în cuvântul proprietarului și în actele pe care vi le prezenta. Apoi, înainte de a semna înțelegerea, ați fi mers la un service auto pentru a solicita o inspecție care să certifice starea mașinii. Chiar și așa, dacă documentele erau contrafăcute, nu ați fi aflat decât poate prea târziu.

Care este cel mai ușor mod de a verifica documentele unei mașini de ocazie? Cereți un raport VIN
Comentează 0

Astăzi, în epoca Internetului, puteți să verificați istoricul unei mașini fără ca vânzătorul ei să știe că ați făcut acest lucru. Intrați pe http://www.verificareavin.ro și cereți un raport VIN (Vehicle Identification Number) cu istoricul autovehiculului care vă interesează. Trebuie doar să știți seria de șasiu, disponibilă de obicei pe site-urile de anunțuri auto. Pe baza ei, în câteva minute un raport complex este generat și aveți acces la istoricul unei mașini.

Numărul VIN cuprinde informații despre țara de origine a mașinii, anul de fabricație, tipul motorului și al șasiului, tipul de combustibil, culoarea caroseriei și tapițeriei. Producătorul poate codifica destinația pieței de desfacere a autovehiculului. Mai mult, numărul VIN vă permite să cunoașteți istoricul detaliat al autovehiculului - informațiile referitoare la reparații, inspecții tehnice, daune ale autovehiculului și/sau eventuala inundație a mașinii. Foarte important: puteți afla dacă autovehiculul este furat sau nu.

Veți afla câți proprietari a avut mașina și care au fost aceștia, deci veți putea evita cumpărarea unui autoturism ce a circulat ca taxi, a fost folosit pentru servicii de trasport bunuri/ curierat sau care a fost cumpărat în leasing. Veți obține informații cu privire la inspecțiile tehnice și la reparații, astfel încât veți evita mașinile ce au fost implicate în accidente și/sau sunt într-o stare proastă.

Verificați numărul VIN și aflați datele tehnice ale autovehiculului. Raportul include marca, modelul, anul de fabricație, tipul și capacitatea motorului, tipul șasiului, numărul de uși, numărul de locuri, coduri de dotări, culoarea originală a caroseriei și tapițerie.

Nu stați pe gânduri: comandați un raport VIN cu istoricul autovehiculului sau mai multe, dacă aveți o listă de mașini care vă interesează. Nu riscați inutil cumpărarea unui vehicul avariat, cu kilometrajul modificat și actele falsificate!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite