Vremea Romania, Arad -2°C

Stiri Arad

Caravana Universității Babeș-Bolyai din Cluj ajunge și în Arad

În data de 08/03/2018, Caravana UBB ajunge și în Arad! Elevii dornici să afle despre experiența de student, admitere și oferta educațională a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, sunt așteptați la prezentările voluntarilor din Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai.

Caravana Universității Babeș-Bolyai din Cluj ajunge și în Arad
Comentează 0

Acestea vor avea loc după cum urmează:      

  1. COLEGIUL NATIONAL "VASILE GOLDIS" – 9:00
  2. COLEGIUL NATIONAL "PREPARANDIA-DIMITRIE TICHINDEAL" – 9:00
  3. COLEGIUL NATIONAL "MOISE NICOARA" – 10:00, 12:00
  4. COLEGIUL NATIONAL "ELENA GHIBA BIRTA" – 11:00

 

Caravana UBB este un proiect ce are ca scop promovarea Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a ofertei educaționale, a concursurilor de admitere, dar și a facilităților pe care le pune la dispoziție studenților.Pe lângă aceste lucruri, proiectul își dorește să le prezinte viitorilor studenți oportunitățile pe care le au în domeniul voluntariatului.astfel le sunt prezentate principalele proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai(OSUBB) în care se pot implica dacă devin studenți la Cluj și respectiv la UBB.

Proiectul a ajuns anul trecut în peste 39 de licee din țară, în județele Alba, Bistrița-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Sibiu, iar anul acesta își propune să ajungă peste 50 de licee din 16 orașe atât din Transilvania cât și Moldova.

Proiectul este la a IV-a ediție și este organizat cu sprijinul Universității Babeș-Bolyai și în colaborare cu Consiliul Național al Elevilor și direcțiunile unităților școlare.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), este o organizație non-guvernamentală, constituită la nivel de universitate în scopul reprezentării drepturilor şi intereselor tuturor studenţilor din UBB, o organizaţie non-profit, independentă financiar de alte organisme şi care îşi finanţează proiectele prin contribuţia directă a partenerilor şi a sponsorilor.

Scrie un comentariu

trimite